📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Psilocke,
To niech robią większe parkingi jak ludziom mało miejsca i z konieczności (ich zdaniem) parkują na ścisk. Uważam, że lepiej jest parkować tak by móc otworzyć drzwi całkowicie, nie uderzając jednocześnie w samochód sąsiedni, niż się ściskać i ostrożnie jakoś dziwnie bokiem później wychodzić ;***
To niech robią większe parkingi jak ludziom mało miejsca i z konieczności (ich zdaniem) parkują na ścisk. Uważam, że lepiej jest parkować tak by móc otworzyć drzwi całkowicie, nie uderzając jednocześnie w samochód sąsiedni, niż się ściskać i ostrożnie jakoś dziwnie bokiem później wychodzić ;***
@ up. A chuja! nawet jak przed moim blokiem na parkingu wymalowali pasy żeby debile ogarnęli gdzie powinni parkować to myślisz że coś to zmieniło ? a gómwno, dalej panuje prawo dżungli.
Nie ma nic bardziej wkurwiającego jak fakt że chcesz jak najszybciej wrócić do domu bo jesteś zjebany jak zwierze, nabiłeś kilosów na trasie, nastałeś się w korkach więc teoretycznie 3/4 jest za tobą a tu taki chuj bo okazuje się że nie masz gdzie zaparkować auta przed swoim domem... jeden parking, drugi, nadal nic bo kretyni parkują jak ostatnie pizdy albo jakoś w poprzek(takich nienawidzę najbardziej) zaczynasz się wkurwiać, w końcu na innym osiedlu lub dzielnicy znajdujesz jakąś dziurę pod taką pierdoloną brzozą albo lipą a rano auto oblepione tym lepkim syfem lub zasrane przez ptactwo.
Kolejny chuj- w piątek spóźniłem się do mojego miejsca pracy ponieważ jakiś dureń postanowił zaparkować swoją gówno wartą gablotę w taki sposób że za chuja nie dało się wyjechać.
Jeśli ktoś jest z lublina i studiuje na UP albo nie daj borze musiał tam parkować to pewnie wie jak wygląda parking pod pływalnią.
Reasumując - choćby na parkingu ustawić nawet barierki zawsze znajdą się jakieś tumany które to obejdą tak aby napsuć krwi reszcie.
Nie ma nic bardziej wkurwiającego jak fakt że chcesz jak najszybciej wrócić do domu bo jesteś zjebany jak zwierze, nabiłeś kilosów na trasie, nastałeś się w korkach więc teoretycznie 3/4 jest za tobą a tu taki chuj bo okazuje się że nie masz gdzie zaparkować auta przed swoim domem... jeden parking, drugi, nadal nic bo kretyni parkują jak ostatnie pizdy albo jakoś w poprzek(takich nienawidzę najbardziej) zaczynasz się wkurwiać, w końcu na innym osiedlu lub dzielnicy znajdujesz jakąś dziurę pod taką pierdoloną brzozą albo lipą a rano auto oblepione tym lepkim syfem lub zasrane przez ptactwo.
Kolejny chuj- w piątek spóźniłem się do mojego miejsca pracy ponieważ jakiś dureń postanowił zaparkować swoją gówno wartą gablotę w taki sposób że za chuja nie dało się wyjechać.
Jeśli ktoś jest z lublina i studiuje na UP albo nie daj borze musiał tam parkować to pewnie wie jak wygląda parking pod pływalnią.
Reasumując - choćby na parkingu ustawić nawet barierki zawsze znajdą się jakieś tumany które to obejdą tak aby napsuć krwi reszcie.
MadDave napisał/a:
Nie zawsze. U mnie za osiedlem, obok garaży, zrobiono - ładnych parę lat temu- ładny duży parking. Pasy wymalowane, przestrzenie szerokie tak, że można swobodnie otwierać drzwi. I jeszcze nie widziałem żeby ktoś tam był na tyle jebnięty by stawiać samochód jak pojeb w poprzek etc. Może to dlatego, że to miejsce okołoosiedlowe więc ludzie we własne gniazdo nie będą srać
Kuriki napisał/a:
Psilocke,
No widzisz ja też bym chciał żeby były większe ale jest jak jest i myślenie tylko o własnej dupie robi to co robi.
Tak na marginesie.
Rozpierdalają mnie ludzie którzy do miasta kupują suvy/terenówki bo dwa razy do roku do cioci Basi na wieś jedzie, no a tam są doły, więc potrzeba. Za to przez resztę roku narzeka, że nie ma jak stanąć nigdzie.
Niestety samochody robią coraz większe, parkingi nie ale za to ludzi, którzy nie potrafią prosto w liniach stanąć coraz więcej.
Też mnie wkurwiali ludzie nieumiejący zmieścić się w pasach wyznaczających miejsca parkingowe... do czasu aż za ciężko zarobione pieniądze kupiłem wymarzone autko. W krótkim czasie było poobijane z obu stron drzwiami innych aut... Więc skoro ludzie to zjeby nie potrafiące uszanować czyjejś własności, to nie będą koło mnie parkować. Od tej pory zawsze parkuję tak, aby auto obok było w odległości otwartych na maksa drzwi i w dupie mam to, co kto o mnie myśli jeśli nie zmieszczę się w pasach. Niech k**wa robią szersze te pasy. Żaden burak (czy jego dzieci otwierające drzwi z impetem) nie będzie mi niszczył auta.
Ja pod blokiem mam parking skośny / / / / / / / / / / i niedawno jakaś pinda zaparkowała sobie w drugą stronę i nie przestawiała auta.. inne pojazdy musiały się jakoś dostosować i wychodziło coś takiego / / / | | \ | | / Pierdolca dostawałem, bo przez taką tępą dzidę nie ma jak zaparkować. Mam też takiego dziadka, który jest mistrzem parkowania tyłem.. też 2 miejsca zawsze potrzebuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów