Mistrz picia piwa, podobno Polacy i Ruscy do najlepsi alkoholicy na naszej planecie. I tu mamy na to kolejny dowód. Akcja przebiega w Polsce w listopadzie 2007 roku, facet wypija całego browara w 3,3 sek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Litr (z litrowego kufla) w 9 sekund sam wypiłem, raz. Więcej tego nie zrobię
Ciekawe ,czy wyrzyga je rownie szybko.
maaateeusz napisał/a:
"podobno Polacy i Ruscy do najlepsi alkoholicy"
Czy można być "dobrym" alkoholikiem?
widac można xD
marnotrawna napisał/a:
po pierwsze nie jestem pewna czy to odpowiedni dział na filmik, a po drugie szkoda w sumie tak szybko pić piwo, nie lepiej się porozkoszować nim troszku?
Błagam ludzie piszemy: TROSZKĘ! nie TroszkU proszę
tamburyniarz napisał/a:
@up, ach te kobiety, nie rozumiecie sensu picia piwa...
Taa, za to Ty rozumiesz. Pogadam z Centem, może Ci da rangę "Piwosz".
też mi kurwa sztuka wpompować w bęben szklane browaru, jakby połknął butelke z browarem, to by było coś
Saafa napisał/a:
Wątpie, że ten film nie był przyspieszony od momentu przechylenia piwa ;o
Widziałem wiele rzeczy, ale to jebie fejkiem.
Keep on trolling!
I daj takiemu łyka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów