📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A grawitacje to w domu zostawił
brylant1412 napisał/a:
kurwa jakbym miał kaca to bym się odwodnił zanim by mi dał ten czaj
Robi to po to, żeby pijący nie oparzył sobie mordy - taki proces nazywa się studzeniem i wiedzą o tym nawet niedojebane małpy bez rąk chore na downa.
RustyRat napisał/a:
jebać prawa fizyki
Co jebać? To właśnie na prawach fizyki oparty jest ten pokaz. Gdybyś słuchał swojego nauczyciela fizyki zamiast dłubać palcem w nosie to być wiedział np. o zasadach dynamiki.
NikoLative napisał/a:
Ty tłuku, on te prawa fizyki wykorzystuje.
Xardas132 napisał/a:
Co jebać? To właśnie na prawach fizyki oparty jest ten pokaz. Gdybyś słuchał swojego nauczyciela fizyki zamiast dłubać palcem w nosie to być wiedział np. o zasadach dynamiki.
jakbym kurwa nie wiedział
nie zesrajta sią z tą powagą
wiedziałem że sią ktoś przypierdoli - bananowe profesory
Ja jednka liczyłem, że nie(nikt sie nei przypierdoli).... zawód za zawodem, jak żyć? Taki mamy klimat? gruz anybody?
Fajny stary gs.
Komu ten leszcz herbatę podał ??? Idź pan w chuj
Rozlal troche kolo 21 sekundy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów