18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
huehuehuehuehue 2014-03-08, 14:30 16
lysout napisał/a:

Fejk srejk.
tak trudno posklejać fakty? wszystkie szyby są przynitowane, a ta jedna jebana nie - czy wy kurwa myślicie, ze w samolocie są szyby otwierane jak w samochodzie? Tej szyby nie ma - skoro jej nie ma to samolot nie mógł wystartować - ergo - zdjęcie zrobione na ziemi, przed naprawą szyby wyjebanej pewnie jakimś ptakiem.
Jak dzieci kurwa.

Twój argument jest inwalidą
Zgłoś
Wagon_Koksu 2014-03-08, 14:32 1
lysout napisał/a:

No dobra przekonałeś mnie, zdjęcie jest prawdziwe.

Kurwa mistrz argumentów.
Skończ sprzątać pokój gimbusie, bo ci mama wpierdoli.

Ale mi dojebałeś. Nie mogę się pozbierać normalnie.
To teraz masz argumenty. Szyby w kokpitach współczesnych samolotów da się otworzyć do środka, patrz [up]. Jeśli samolot leci odpowiednio nisko, powiedzmy do 10000 stóp? (ciśnienie, dekompresja bla bla), i odpowiednio wolno (pęd powietrza) co byłoby trudniejsze do wykonania, to niewykluczone, że dałoby się to wykonać, chociaż też wątpię w autentyczność fotki. A teraz idź się pierdol.
Zgłoś
ZZZaber 2014-03-08, 14:32
lysout napisał/a:

No dobra przekonałeś mnie, zdjęcie jest prawdziwe.

Kurwa mistrz argumentów.
Skończ sprzątać pokój gimbusie, bo ci mama wpierdoli.

ja pierdole, człowieku - spokojnie. Przecież każdy wie że to "fejk". Kurwa dać się tak sprowokować
Zgłoś
topol817 2014-03-08, 14:45 16

To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek
Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.
Zgłoś
R................y 2014-03-08, 14:56 1
Kurwa jebane debile, jakby otworzył kabinę na takiej wysokości nastąpiłaby dekompresja samolotu. Wracajcie do szkoły bo chyba coś was grubo ominęło.
Zgłoś
maxximal 2014-03-08, 15:33 2

ktoś jeszcze wierzy że okna nie da się otworzyć?
Zgłoś
g................1 2014-03-08, 16:14 2
trzeba być niezłym pojebem, żeby myśleć iż to prawda. a ten fajus dziuseppe juz kila razy wstawiał tutaj jakieś gówno wyjete z fiuta jego matki.
Zgłoś
x................s 2014-03-08, 16:55
dobra gamonie

Załóżmy, że zwolnił, żeby otworzyć okno do 500km/h. Po otwarciu szyby rozjebało by mu ryj, nastąpiła by dekompresja, wyskoczyły by maski. Bez maski tlenowej by "umar", pomimo, że buty nadal by miał na stopach.

eot
Zgłoś
Bake4.20 2014-03-08, 17:57
A czy to nie samojebka z tego samolotu który wczoraj się rozpłynął w powietrzu?
Zgłoś
Dobrutro 2014-03-08, 18:06
Wystarczy chodzić do podstawówki na lekcje fizyki by wiedzieć, co się stanie po otworzeniu okna na takiej wysokości.
Zgłoś
mlrahim 2014-03-08, 21:04
Albo amator photoshopa
Zgłoś
Chosen0ne 2014-03-08, 21:53
Steeeefan zamknij okno bo muchy pro do izby !
Zgłoś
TelewiZorro 2014-03-09, 1:27 2
widzę że sami eksperci. Dekompresja? A skąd znacie wysokość na której leci? Chmury mogą być bardzo nisko. Okna w kokpicie się otwierają. Maski tlenowe? Na niskiej wysokości nie wyskoczą. Jedyne do czego można się czepiać, to jego fryzura i reakcja na pęd powietrza. Nie mówię że ta fota to autentyk czy fake, ale zastanówcie się zanim zaczniecie pierdolić o dekompresji.
Zgłoś
lysout 2014-03-09, 8:08
huehuehuehuehue napisał/a:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Twój argument jest inwalidą

wow, a masz zdjęcia w powietrzu?

topol817 napisał/a:

Obrazek
To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek
Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.

Jeździłem ponad 240 km/h bez kasku (na lotnisku) to się dzieje z twarzą owszem, ale jeśli chcesz - czytaj, jak otworzysz mordę, jak trzymasz zamkniętą, to ci pęd powietrza nie otworzy sam;)
PS. Sam otwiera pewnie przy 400 km/h, ale tego nie ustaliłem.
Zgłoś
x................s 2014-03-09, 14:11
TelewiZorro napisał/a:

widzę że sami eksperci. Dekompresja? A skąd znacie wysokość na której leci? Chmury mogą być bardzo nisko. Okna w kokpicie się otwierają. Maski tlenowe? Na niskiej wysokości nie wyskoczą. Jedyne do czego można się czepiać, to jego fryzura i reakcja na pęd powietrza. Nie mówię że ta fota to autentyk czy fake, ale zastanówcie się zanim zaczniecie pierdolić o dekompresji.

tu masz rację

zasiągnąłem opinii pilota linii pasażerskich:

maski wyskakują dopiero na wys 14000ft

Co do okna" Nie otworzyl by. Nie da rady. Cisnienie wewnatrz nie pozwoli. Musialby najpierw zdekompresowac kabine recznie. W sensie manualnie. Ale przez ped powietrza i tak by prawdopodobnie nie dal rady otworzyc okna.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów