Fejk srejk.
tak trudno posklejać fakty? wszystkie szyby są przynitowane, a ta jedna jebana nie - czy wy kurwa myślicie, ze w samolocie są szyby otwierane jak w samochodzie? Tej szyby nie ma - skoro jej nie ma to samolot nie mógł wystartować - ergo - zdjęcie zrobione na ziemi, przed naprawą szyby wyjebanej pewnie jakimś ptakiem.
Jak dzieci kurwa.
Twój argument jest inwalidą
No dobra przekonałeś mnie, zdjęcie jest prawdziwe.
Kurwa mistrz argumentów.
Skończ sprzątać pokój gimbusie, bo ci mama wpierdoli.
Ale mi dojebałeś. Nie mogę się pozbierać normalnie.
To teraz masz argumenty. Szyby w kokpitach współczesnych samolotów da się otworzyć do środka, patrz [up]. Jeśli samolot leci odpowiednio nisko, powiedzmy do 10000 stóp? (ciśnienie, dekompresja bla bla), i odpowiednio wolno (pęd powietrza) co byłoby trudniejsze do wykonania, to niewykluczone, że dałoby się to wykonać, chociaż też wątpię w autentyczność fotki. A teraz idź się pierdol.
No dobra przekonałeś mnie, zdjęcie jest prawdziwe.
Kurwa mistrz argumentów.
Skończ sprzątać pokój gimbusie, bo ci mama wpierdoli.
ja pierdole, człowieku - spokojnie. Przecież każdy wie że to "fejk". Kurwa dać się tak sprowokować
To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek
Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.
Załóżmy, że zwolnił, żeby otworzyć okno do 500km/h. Po otwarciu szyby rozjebało by mu ryj, nastąpiła by dekompresja, wyskoczyły by maski. Bez maski tlenowej by "umar", pomimo, że buty nadal by miał na stopach.
eot
wow, a masz zdjęcia w powietrzu?
Obrazek
To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek
Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.
Jeździłem ponad 240 km/h bez kasku (na lotnisku) to się dzieje z twarzą owszem, ale jeśli chcesz - czytaj, jak otworzysz mordę, jak trzymasz zamkniętą, to ci pęd powietrza nie otworzy sam;)
PS. Sam otwiera pewnie przy 400 km/h, ale tego nie ustaliłem.
widzę że sami eksperci. Dekompresja? A skąd znacie wysokość na której leci? Chmury mogą być bardzo nisko. Okna w kokpicie się otwierają. Maski tlenowe? Na niskiej wysokości nie wyskoczą. Jedyne do czego można się czepiać, to jego fryzura i reakcja na pęd powietrza. Nie mówię że ta fota to autentyk czy fake, ale zastanówcie się zanim zaczniecie pierdolić o dekompresji.
tu masz rację
zasiągnąłem opinii pilota linii pasażerskich:
maski wyskakują dopiero na wys 14000ft
Co do okna" Nie otworzyl by. Nie da rady. Cisnienie wewnatrz nie pozwoli. Musialby najpierw zdekompresowac kabine recznie. W sensie manualnie. Ale przez ped powietrza i tak by prawdopodobnie nie dal rady otworzyc okna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów