chyba za dużo filmów się naoglądał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No kto mógł zrobić napad? Oczywiście brązowy.
Templariusz Mariusz napisał/a:
No kto mógł zrobić napad? Oczywiście brązowy.
Brązowy to Ty masz stolec z rana... to był białas.
Gdzieś na sadolu był wywiad ze snajperem, który powiedział, że terrorysta trzymający rękę na spuście przy głowie zakładnika dostając kulką w głowę od razu ginie i nie ma szans żeby nacisnął spust. Takie akcje nie mają sensu, więc sadole nie polecam brać nikogo na zakładnika i jeszcze tym bardziej wychodzić z nim na otwartą przestrzeń.
Czy mi się zdawało czy taka fikuśna kropeczka za nim latała przed strzałem?
Jak mi go żal. Może się sadole zrzucą i wyślemy mu kwiaty, i jakiś drobiazg na pocieszenie w trudnych chwilach? Na przykład... nieśmiertelnik?
Napad na pizzerie? Misterny plan!
Bez zbednego pierdolenia jeb mu i pieknie. Tak powinno byc
Wszystko fajnie, szkoda tylko, że jakby to był czarny albo ciapek wszyscy polecieli by ze służby, Obama musiałby przeprosić świat za policjantów rasistów, a czarni rozkradli by sklepy mówiąc jak to im ciężko w życiu...
Prawidłowo! Niestety nie u nas. W naszym kraju wezwano by z 4 straże pożarne, 8 radiowozów policji i negocjatora który rozmawiałby z nim przez 3 dni. - -'
Pocisk policyjny ma jak najszybciej unieszkodliwić przestępcę. Dlatego nie stosuje się pocisków pełnopłaszczowych, które przechodzą na wylot, i czasem trzeba wpakować w napastnika kilka kulek zanim ten cokolwiek poczuje. Pocisk policyjny ma wyrządzić jak największe szkody, i tym samym umożliwić powalenie napastnika jednym strzałem. Ze względu jednak na swoje niszczycielskie możliwości takie pociski nie są dostępne w obrocie cywilnym. Używać ich mogą tylko jednostki policyjne i wojskowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów