Weronika Krzywicka zawodniczka Ciechanowski klub karate kyokushin.
Weronika Krzywicka zawodniczka Ciechanowski klub karate kyokushin.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
???? o co chodzi? że podczas turnieju karate się biją?
Sposób w jaki się biją…
Sposób w jaki się biją…
Chuja wiesz i pierdolisz głupoty!
Bez ładu i składu to byś spierdol od niej dostał i krzyczał "ała, ała, Mati nagrywaj" kozaku internetowy XD
jeden liść i znalazłyby się z powrotem w kuchni. Jak ktoś myśli, że takie karate ma jakieś szanse w starciu na ulicy gdzie nie ma zasad i ręka przeciwnika może ważyć tyle co połowa takiej kobietki to chyba powinien odstawić filmy z Jackie Chanem.
tylko
Wyjdź i powalcz tak na macie, po jednym ciosie od tej 13-latki byś się położył i zaczął płakać. Jak zawsze lepiej przed komputerem popierdolic niż wyjść i samemu coś porobić .
Wyjdź i powalcz tak na macie, po jednym ciosie od tej 13-latki byś się położył i zaczął płakać. Jak zawsze lepiej przed komputerem popierdolic niż wyjść i samemu coś porobić .
Nie zesraj się z podniety gowniarami
Przepięknie ja złożyła! Miód na moje oczy! Promować, promować takich zawodników! Gratulacje!!
Chuja wiesz i pierdolisz głupoty!
Mafie ci piwo bo mam Coe w samum końcu okrężnicy, ale szanuje twoje zdanie!
napierdzielanie się bez ładu i składu tylko po to, żeby jakiś 50-latek mógł pooglądać 13-latki w jakimś kurwa dziwnym kimonie i brędzlować się do słowa sensei
Ty kurwa głupku.
napierdzielanie się bez ładu i składu tylko po to, żeby jakiś 50-latek mógł pooglądać 13-latki w jakimś kurwa dziwnym kimonie i brędzlować się do słowa sensei
Jebać Cię.
co za chaos, na ulicy by dostała raz w czajnik i po karate
Malo tego, na ulicy dostala by kose i chuj z wszystkich sztuk walki
Pierdolisz,za dużo naoglądałeś się filmów z cyklu karate kid,tak właśnie wygląda walka. Dzieciaki mają zajęcie,coś robią zamiast siedzieć w piwnicy jak ty i pisać zjebane komentarze .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów