kto im dał czarne pasy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po prostu się nie zsynchronizowali debilu, mysle, ze to nie jest takie łatwe. I wale dyszke na stół, że ta panna skopałaby Ciebie i połowe twojego gimnazjum naraz
ap^ dokładnie, pizda w świecie kozak w necie
Przecież to impreza zintegrowana dla Ludzi co mają problemy umysłowe. Są niepełno sprawni co widać odrazu. A już się czepiacie... to coś jak nasi ochroniarze w marketach i na Parkingach z orzeczeniem o stopniu nie pełno sprawności.
@up
ha ha ha a Pan to pozostał chyba na etapie Karate Kid. Ta panna mogłaby co najwyżej skopać ogródek. Jakoś tak dość sporo siedzę w temacie trenowałem Tkd, Kick-Box i Sambo i takie obrotówki to robią ludzie na pierwszych treningach jak jeszcze przychodzą w dresikach i wymiętych T-shirtach. Co do synchronizacji to się zgodzę, chociaż jak ja robiłem egzamin na zielony chociaż to nie było z tym problemów. Pozostaje fundamentalne pytanie po huj to komu? Układy formalne zawsze wywoływały u mnie napady ziewania, nie dostrzegam widocznie ich mistycyzmu i tajnej mocy, troglodyta i cham ze mnie
PS Liczy się garda i pierdolnięcie, a potem jakoś to będzie
ha ha ha a Pan to pozostał chyba na etapie Karate Kid. Ta panna mogłaby co najwyżej skopać ogródek. Jakoś tak dość sporo siedzę w temacie trenowałem Tkd, Kick-Box i Sambo i takie obrotówki to robią ludzie na pierwszych treningach jak jeszcze przychodzą w dresikach i wymiętych T-shirtach. Co do synchronizacji to się zgodzę, chociaż jak ja robiłem egzamin na zielony chociaż to nie było z tym problemów. Pozostaje fundamentalne pytanie po huj to komu? Układy formalne zawsze wywoływały u mnie napady ziewania, nie dostrzegam widocznie ich mistycyzmu i tajnej mocy, troglodyta i cham ze mnie
PS Liczy się garda i pierdolnięcie, a potem jakoś to będzie
up
Również trenowałem tkd i dla mnie też te układy były lekko powalone, ale nic się nie poradzi.
Również trenowałem tkd i dla mnie też te układy były lekko powalone, ale nic się nie poradzi.
każdy z nich by wam dojebał grubasom
Najlepsze do walki są kontaktowe sporty walki takie jak boks, BJJ, judo, czy zapasy. Od tych wszystkich morderczych ninja-komandoskich stylów lepiej się trzymać z daleka, bo można najwyżej narazić się na śmieszność, albo, co gorsza, na wpierdol.
Polecam wszystkim zapoznać się z tym krótkim tekstem: pl.wikipedia.org/wiki/Paradoks_Kano
Polecam wszystkim zapoznać się z tym krótkim tekstem: pl.wikipedia.org/wiki/Paradoks_Kano
To tak jest, że nie każdy sensei jest uczciwy i wymagający, niektórzy awansują na kazdym egzaminie swoich uczniów na potęgę, a potem na zawodach zdziwienie i śmiech.
Taaa...Król Rocka Elvis też miał czarny pas...za ...zasługi...hahahhahahaa!!!
sniper9 napisał/a:
Karate "karatemu" nie równe. Style które uczą się bić to Kyokushinkai i do tego kilka nowoczesnych pełnokontaktowych (w Polsce rzadko spotykanych). 90% całej reszty to ganianie much, dzikie tańce i gra w berka
hahahaha jakakolwiek odmiana kyokushin to shit! kyokushit. To jest typowo sportowy styl i trenuje to zwykle gimbaza. Okinawa Shorin-Ryu Karate-do - to jest godne uwagi! zwłaszcza w połączeniu z kobudo.
Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów