Jego "sesja treningowa" na ulicy skończyła się zniszczeniem trzech słupków oświetleniowych. Wandal wyrządził szkody szacowane na około 2,5 tysiąca złotych.
Jego "sesja treningowa" na ulicy skończyła się zniszczeniem trzech słupków oświetleniowych. Wandal wyrządził szkody szacowane na około 2,5 tysiąca złotych.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsze są wysepki w miastach zwłaszcza w miejscach gdzie nie są potrzebne. Jedna wysepka z skręconych 14 plastikowych czerwonych kostek koszt 90tys 😂
Nie pierdol.
A tak serio masz na to jakiś kwit?
Widziałeś to chociaż na papierze, czy to tylko taka informacja gdzieś usłyszana ?
Bo takie rzeczy to trzeba zgłosić.
Na pochybel patourzędnikom.
Jeżeli 3 słupki kosztowały 2,5 tys to ten kto zlecił ich postawienie powinien iść siedzieć razem z tym debilem.
Całe szczęście, że to nie były słupki "patriotyczne" bo wtedy starty były by na 300.000zł
Nie pierdol.
Widziałeś to chociaż na papierze, czy to tylko taka informacja gdzieś usłyszana ?
Ta możesz zgłosić jak tam ręka rękę myje.
Nie pierdol.
Jak wejdziesz na stronę danego miasta masz zakładkę przetargi inwestycje
nooo, jako żywo, bo dziewiąto i dziesiąto to hanysy pieruńskie
Jakby nie te 'hanysy' to Ty chwaście marzniesz w zimie , heh. Pedalskie ą, ę, haa tfuuu
Jakby nie te 'hanysy' to Ty chwaście marzniesz w zimie , heh. Pedalskie ą, ę, haa tfuuu
Gdyby nie Hansy to samibyśmy sobie fedrowali,ilu was tam by sie zebrało do obrony kopalń?
Kilka tysięcy?
No to nie pierdol hanysie mi to o braku węgla bo i nalubelszczyźnie mamy sporą kopalnie i złoża.
Właśnie pod Lublinem w Bogdance mordeczko.
Gdyby nie Hansy to samibyśmy sobie fedrowali,ilu was tam by sie zebrało do obrony kopalń?
Kilka tysięcy?
No to nie pierdol hanysie mi to o braku węgla bo i nalubelszczyźnie mamy sporą kopalnie i złoża.
Właśnie pod Lublinem w Bogdance mordeczko.
To kurwa fedruj oszołomie ja pierdole co za problem? Żyj i daj żyć innym paznokciu.
To kurwa fedruj oszołomie ja pierdole co za problem? Żyj i daj żyć innym paznokciu.
No to po co kłapiesz placku ziemniaczany?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów