📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
DrunkenMaster napisał/a:
Jakbyś chciał się uczyć czegokolwiek, to nie pierdolił byś głupot, tylko obejrzał i pomyślał
Taaa, bo kurwa każdy kto tu wchodzi jest spragniony głębszej rozkminki na temat gospodarki. Jeszcze trochę i ten portal stanie się prorodzinny z fotkami kotów, psów czy innych słodkich rzeczy. Może jeszcze zamieszczajmy wycinki z gazet polskich na temat sytuacji gospodarczej kraju i wspólnie podyskutujmy.
ja pierdole
co za bezcelowy ekonomiczny bełkot
nie dam ci piwa za to gówno
a podatki to są kurwa niezgodne z prawem i jakby ludzie byli mądrzejsi od małp to by nie dali sobie ich wciskać
co za bezcelowy ekonomiczny bełkot
nie dam ci piwa za to gówno
a podatki to są kurwa niezgodne z prawem i jakby ludzie byli mądrzejsi od małp to by nie dali sobie ich wciskać
@katmandu - dopiero teraz zobaczyłem, że małpy korzystają z internetu. Bo Twoja głupota nie pozwala uznać Cię za Homo Sapiens
Nagai napisał/a:
Taaa, bo kurwa każdy kto tu wchodzi jest spragniony głębszej rozkminki na temat gospodarki. Jeszcze trochę i ten portal stanie się prorodzinny z fotkami kotów, psów czy innych słodkich rzeczy. Może jeszcze zamieszczajmy wycinki z gazet polskich na temat sytuacji gospodarczej kraju i wspólnie podyskutujmy.
Anything Jesus does, I can do better...
Musieliście ten film tutaj wrzucić... Nie pierdole na YT już się wystarczająco na dyskutowałem na ten temat. Kolejne pociskanie pierdół społeczeństwu.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów