Mówi jak jest!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@mapa
W TVP1 w wiadomosciach było przypomnienie i krótki reportaż o jego dokonaniach
@marjanoos,
przejęzyczył się chodziło o 2002
W TVP1 w wiadomosciach było przypomnienie i krótki reportaż o jego dokonaniach
@marjanoos,
przejęzyczył się chodziło o 2002
nie znam się ale się wypowiem
pan Mariusz jest dziennikarzem z prawdziwego zdarzenia (jak dla mnie)
widać to po jego materiałach które prezentuje ,mianowicie pokazuje jak to widzą hamerykanie , araby i jak jest w rzeczywistości a następnie wyciąga w miarę obiektywne wnioski (przez pryzmat własnych przemyśleń) widać też także po sposobie prezentacji jak i wyboru tematu a nie jak nasze kochanee media które są albo prawicowe albo lewackie( dziennikarz powinien być neutralny )
zimne piwerko!!!!!!!
pan Mariusz jest dziennikarzem z prawdziwego zdarzenia (jak dla mnie)
widać to po jego materiałach które prezentuje ,mianowicie pokazuje jak to widzą hamerykanie , araby i jak jest w rzeczywistości a następnie wyciąga w miarę obiektywne wnioski (przez pryzmat własnych przemyśleń) widać też także po sposobie prezentacji jak i wyboru tematu a nie jak nasze kochanee media które są albo prawicowe albo lewackie( dziennikarz powinien być neutralny )
zimne piwerko!!!!!!!
Mam na paypalu 6zł
jedbne mu, niech ma, kiedyś mi odda
jak ma robić niedługo terenowe filmiki dla jutuba, to ma moje fundusze na to
jedbne mu, niech ma, kiedyś mi odda
jak ma robić niedługo terenowe filmiki dla jutuba, to ma moje fundusze na to
Wrócić do polski? dobre, ostatni gasi światło polaczki
GreatDeath napisał/a:
Niech Mariusz wróci do Polski i zostanie premierem.
Dla mnie może być i dyktatorem.
johnny.johnny napisał/a:
Wrócić do polski? dobre, ostatni gasi światło polaczki
Chudy byk Cie w dupe jebał?
zobaczcie okładke jego książki ja pierdole
Jak ktoś to przetłumaczy jankesom to go odjebią... Mariusz, wracaj, mów jak jest Tu, w Polsce.
GreatDeath napisał/a:
Niech Mariusz wróci do Polski i zostanie premierem.
NIE! Starczy debili w polityce!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów