📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może ma technike ale repertuar to ciota i chuj
Jak on/ona/ono (niepotrzebne skreślić) mógł/a/o dorzucić, do tego "MIX'u" gówna, Another brick in the Wall Pink Floyda. Proszę mi więcej nie wrzucać takich pseudo talentów, co to guziki i suwaki umie obsługiwać.
1:30 to Faithless - Insomania
Preeezes napisał/a:
wszystko w jednym BPM bez odsłuchu gra + wszystko ustawione już pod cue. Nie wiem przypadkiem czy tam syncu nie ma.
Jest tam sync to CDJ 2000 Nexus
dla mnie to nie ma sensu osobiscie. gralem tech-house i techno. tam jedno przejscie wielokrotnie trwalo 3 minuty, a jak konczylem przejscie z track 1 do 2, to od razu wchodzilem z przejsciem z 2 do 3. wszystko bez syncu oczywiscie (3x cdj 1000 mk3 + djm 700). to byly czasy szkoda ze musialem sprzedac
wole moje technicsy + vinyle + dvs (na opcji true vinyl) czyli machanie plyta. macanie itp jest fun - sync = jak walenie gruchy pod red tube'a zamiast sexu
2:03 - co to za utwór?
Chujowe i tyle. Zlepek w ogóle bez ładu i składu. No ale tak, sztuka współczesna w końcu, nie?
2:03 to Guru Josh Project – Infinity
2:03 to Guru Josh Project – Infinity
CDJ - 2000 nexus - platinium limited edition x 4
- każdy ma 3 programowalne hot cue (szybki start, że tak powiem) do każdego utworu, że tak powiem
więc w taki sposób to można sobie mieszać
wystarczy, że dany sample, loop, vocal ustawi pod hot'a i leci;
jak jeszcze są zlinkowane, to wszystko się ładnie zgrywa , bo automat wyrównuje tempo
DJM - 9000 nexus - platinium limited edition x 1
- 4-kanałowy mixer, z mega efektorem, cuda można robić ; )
RMX - 1000 - platinium edition limited x 1
- efektor zewnętrzny, jak dla mnie do DJM 900 niepotrzebny
pozazdrościć sprzętu ; )
- każdy ma 3 programowalne hot cue (szybki start, że tak powiem) do każdego utworu, że tak powiem
więc w taki sposób to można sobie mieszać
wystarczy, że dany sample, loop, vocal ustawi pod hot'a i leci;
jak jeszcze są zlinkowane, to wszystko się ładnie zgrywa , bo automat wyrównuje tempo
DJM - 9000 nexus - platinium limited edition x 1
- 4-kanałowy mixer, z mega efektorem, cuda można robić ; )
RMX - 1000 - platinium edition limited x 1
- efektor zewnętrzny, jak dla mnie do DJM 900 niepotrzebny
pozazdrościć sprzętu ; )
toż to Gabry Ponte, pamietam jak za naprawde malego gnojka sie słuchało jego kawałków
hah... Koleś praktycznie nic nie robi, ma w uj sprzętu i najlepsze jest to, że nie posiada prawie żadnego pojęcia o muzyce.
Pozdrawiam, Jan Sebastian Bach.
Pozdrawiam, Jan Sebastian Bach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów