w bonusie rosyjski Hip-Hop.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
BongMan zazwyczaj taka akcja wygląda następująco
- chcesz w ryj?
- chce
noto mu przyjebał. awizo mu ma zostawić ze pięść na morde wpadnie?
- chcesz w ryj?
- chce
noto mu przyjebał. awizo mu ma zostawić ze pięść na morde wpadnie?
najbardziej wkurwia mnie 1rwsza akcja :/ staja se takie normalne chlopaczki a te pedaly z nienacka zaczynaja ich napierdalac... az mnie kurwica trzaska
Co wy gadacie? Dochodzi do walki, masz przeciwnika pokonać i już, a nie bawić raz on mnie, raz ja jego by było sprawiedliwie i honorowo.
Pokonać czyli znokautować, zaskoczyć atakiem w niespodziewane miejsce, zdekapitować czy ogólnie wziąść nogi za pas.
Uciekasz- nie jesteś przegrany, zachowałeś zdrowie i/lub życie. Uderzas jednym strzałem- też wygrywasz, gość Ci już nie zagraża, masz drogę wolną.
Co Ci przyjdzie z tego jak będziesz chciał godnie i honorowo stoczyć walkę, a przeciwnik będzie myślał tylko o podłych sztuczkach u pułapkach na Ciebie?
Co wy gadacie? Dochodzi do walki, masz przeciwnika pokonać i już, a nie bawić raz on mnie, raz ja jego by było sprawiedliwie i honorowo.
Pokonać czyli znokautować, zaskoczyć atakiem w niespodziewane miejsce, zdekapitować czy ogólnie wziąść nogi za pas.
Uciekasz- nie jesteś przegrany, zachowałeś zdrowie i/lub życie. Uderzas jednym strzałem- też wygrywasz, gość Ci już nie zagraża, masz drogę wolną.
Co Ci przyjdzie z tego jak będziesz chciał godnie i honorowo stoczyć walkę, a przeciwnik będzie myślał tylko o podłych sztuczkach u pułapkach na Ciebie?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów