📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
raczej wiekszosc sadoli powinna mu zazdroscic picia mleka a nie zblendowanej termoizolacji z biełonki
dwakilo napisał/a:
Typowy elektorat PiSu,
Czyli zdrowy, młody, bez roszczeń, radzący sobie w życiu, dzięki wielkie
Ciągnie jak patologia zasiłek.
Chłopak ssie jak marszałek Kuchciński polskich podatników.
All UP.
Pitu Pitu ale młody w tym momencie ssał więcej cyckow niż większość z was hehe :p
I w sumie więcej ode mnie :/
Pitu Pitu ale młody w tym momencie ssał więcej cyckow niż większość z was hehe :p
I w sumie więcej ode mnie :/
A pozniej sie dziwic ze dzieciaka brzuch boli badz ma jakies problemy zdrowotne. Spedzajac wakacje na wsi u cioci zawsze upominala bym nie pil mleka bezposrednio po dojeniu bo zawiera sporo bakteri ktore sa szkodliwe dla czlowieka. I zawsze po dojeniu przelewala przez materialowy filtr do kanki na mleko
opetaniec napisał/a:
i to jest dzieciństwo pierdolone mieszczuchy
To dziwne ze jeszcze zyjesz. Mam ciotke ktora od dziecinstwa wychowala sie na gospodarce i przejela je po mojej babci. I zawsze mowila ze nie wolno pic mleka prosto po dojeniu za duzo ma bakteri szkodzacych ludzi
gumstg napisał/a:
A pozniej sie dziwic ze dzieciaka brzuch boli badz ma jakies problemy zdrowotne. Spedzajac wakacje na wsi u cioci zawsze upominala bym nie pil mleka bezposrednio po dojeniu bo zawiera sporo bakteri ktore sa szkodliwe dla czlowieka. I zawsze po dojeniu przelewala przez materialowy filtr do kanki na mleko
Materiałowy filtr to ci bakterii nie odfiltruje -.- ... otwory w materiale są tak duże że widzisz je gołym okiem , bakterii nie zobaczysz.
Samo mleko nie ma bakterii , chyba że krowa ma zapalenie i się tam ropa znajdzie. Ale to łatwo wyczuć.
Same wymiona mogą być brudne, ale to można wodą z mydłem wymyć.
Generalnie jak nie jesteś debilem to możesz pić mleko z krowy. Przynajmniej człowiek uświadamia sobie jak niedaleko mu do zwierząt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów