📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
michal3323 napisał/a:
bogacze kurwa jak na perkusje dla małej ich stać
filmik jest nagrany przez szkołę, w której uczy się grać na gitarze.
tu kanał: youtube.com/user/leowestby
dzieciaki naprawdę wymiatają.
i ona nazywa się Zoe
Mi też rozwalają system takie utalentowane dzieci w wieku 17 lat zakupiłem pięknego czarnego X- corta 2 od tego czasu Gitara wisi jako najdroższa rzecz na ścianie ,jak do tej pory nauczyłem się niewiele poza utworem Metallica - One moim zdaniem to jest piękne że takie dzieci już są w tak zaawansowanym stopniu gry na gitarze - tych co piszą że za dużo takich już że ble i że huj wie co jeszcze wystrzelić w kosmos to jest sztuka , a sztuka wymaga poświęceń godzin lat ciągłych ćwiczeń, osobiście podziwiam takie talenty i szczerze miło się to ogląda jak skrzacik wymiata na wiośle tak jak niektórzy wiele od niej starsi, wyobraźmy sobie co ona będzie robiła z tą gitarką za lat 20 jak będzie kontynuować naukę w tym kierunku, jak to ktoś powiedział mi kiedyś tzw . OGIEŃ Z DUPY , cud miód i prażone orzeszki a koledze co pierdzieli że bogacze bo perkusje mają , to może podpowiem że może tata gra lub mama i dlatego perkusja jest na każdym nagraniu, przemyślmy to co piszemy i nie obrażajmy innych bez podstaw, piwo dla talentu małej
poprawka w szkole nagrywają - już wiadomo z kąd taki luksus perkusji w tle
poprawka w szkole nagrywają - już wiadomo z kąd taki luksus perkusji w tle
Jak podrosnie to zacznie pić , ćpać i opierdalac kielbasy i talent sie pojdzie jebac ....
Linkin Park!!:p poczekam na ciebie te 10 lat!:p haha
Mój stary mógł mnie nauczyć co najwyżej kieliszek do góry podnosić, ewentualnie przypalać szluga .... ;/
Dobrze, dobrze. Mało pasujące do owej strony, ale gdy się nad tym zastanowić to właśnie dzięki temu mogę spokojnie dalej dyskryminować skośnookich tyle, że z całkowicie czystym sumieniem w dziedzicie młodych talentów.
No sory ale w dzisiejszych czsach to przeciętne wszystko zależy od staruszków czy maja dla swoich pociech sprzęt po roku czy po dwóch kazde by się nauczyło ze względu na to że dzieci szybciej przyswają wiedze także żadna rewelacja
...a ja co najwyżej mogę chujem pobrzdąkać po gitarze...tyle że nawet jej nie mam
Demot. Juz wiecej nie gram..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów