📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Też chce takiego smartfona.
@mutant
"Teraz przyszli adepci szkół nauki jazdy mogą zobaczyć dlaczego jest ograniczenie prędkości do 50 km/h w terenie zabudowanym. Gdyby kierujący jechał tak ze 20 więcej ( co jest standardem na dzisiejszych Polskich drogach ) to by dziewczynkę mocno zabolało "
Gdyby tępa pizda nie wbiegła pod koła, to tym bardziej jej by nie zabolało?
Jeśli złamiesz sobie palec we własnej dupie, to będziesz postulował o zakaz wsadzania palca w dupe?
"Teraz przyszli adepci szkół nauki jazdy mogą zobaczyć dlaczego jest ograniczenie prędkości do 50 km/h w terenie zabudowanym. Gdyby kierujący jechał tak ze 20 więcej ( co jest standardem na dzisiejszych Polskich drogach ) to by dziewczynkę mocno zabolało "
Gdyby tępa pizda nie wbiegła pod koła, to tym bardziej jej by nie zabolało?
Jeśli złamiesz sobie palec we własnej dupie, to będziesz postulował o zakaz wsadzania palca w dupe?
ważne , że w locie dokończyła tweeta
overgod napisał/a:
Skoro zabijają tych, których mieli uratować to co robią z tymi, których mieli zabić?
To Rosja, ich też zabijają
Ostra Laska.. pomyslcie jaki z niej Hardkor w lozku bedzie.
Christian Grey spierdalalby z krzykiem
Christian Grey spierdalalby z krzykiem
zbijok napisał/a:
Na hardzie są takie panie, którym nie grozi złamanie w dupie ręki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów