ale jaka minę miał po dostaniu prezentu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
teraz zostanie sławny i pewnie przećpa się coś koło 30 albo coś mu strzeli do głowy: np kula 9 mm
Jak w mam talent: wystarczy być młodym i zrobić byle gówno, żeby zarobić grube siano i pokazać się milionom telewidzów. Zrobię 15 dzieci, wytrenuję w robieniu najzwyklejszych rzeczy i będę żył jak król. Fuck yea.
Sadystyczne to by było jakby mu ją dali a potem wpadł ktoś na scenę, zabrał mu ją i przypierdolił w łeb. Jemu albo sobie.. jeden chuj
To jest zwykły blues 12 taktowy, improwizacja, a nie żaden utwór ;] motyw często popularny właśnie w bluesie.
ta gitara jest większa od niego!
Lubie kiedy moja córka otwiera usta tak sama z siebie..
grauper napisał/a:
Gitarka Claptona ..... Od razu spędizł bym na allegro
Popierdolony jesteś, mówił Ci to już ktoś?
"jaką miał minę?"
ja miałem taką samą..
ja miałem taką samą..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów