Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kula między oczy.
Nawet w plecy.
Byle sprzątnąć takie gówno.
Te debile już się same wykańczają. Idę po popcorn.
Jakie juz? W czarnych dzielnicach w USA wspolczynnik zabojstw to grubo ponad 30 na 100 000 mieszkancow. W Polsce dla porownania jest to ok. 1. 97% czarnych jest zabijana przez czarnych.
Wszedzie na swiecie jest dokladnie to samo: wprowadzenie spedalenia, feminizacja chlopcow (idz teraz na silownie w Polsce i zobacz ilu mlodych pedalow narcystycznie koncentruje sie na swoim wygladzie, fryzurki, ciuszki, zakupki), sciagniecie dominujacych mezczyzn z innych czesci swiata i rozjebanie kultury.
Apel: Jak jestes pizda to zrob nam wszystkim przysluge i strzel do wlasnej bramki. Jak chodzisz do fryzjera czesciej niz raz na miesiac - sprawdz grawitacje na wysokosci 7 pietra. Jak masz wiecej niz jeden krem - sprawdz czy pasek od spodni jest w stanie utrzymac ciezar ludzkiego ciala. Jak nosisz swojej szmuli torebke i odwozisz ja na imprezy - przetestuj jak szybko gaz wypelnia szczelnie zamkniete pomieszczenie. Jak wyciskasz mniej niz 100 kg jako dorosly mezczyzna - potwierdz zasady dynamiki na przykladzie przeniesienia sily jadacego pociagu na cialo czlowieka.
Jakie juz? W czarnych dzielnicach w USA wspolczynnik zabojstw to grubo ponad 30 na 100 000 mieszkancow. W Polsce dla porownania jest to ok. 1. 97% czarnych jest zabijana przez czarnych.
Wszedzie na swiecie jest dokladnie to samo: wprowadzenie spedalenia, feminizacja chlopcow (idz teraz na silownie w Polsce i zobacz ilu mlodych pedalow narcystycznie koncentruje sie na swoim wygladzie, fryzurki, ciuszki, zakupki), sciagniecie dominujacych mezczyzn z innych czesci swiata i rozjebanie kultury.
Apel: Jak jestes pizda to zrob nam wszystkim przysluge i strzel do wlasnej bramki. Jak chodzisz do fryzjera czesciej niz raz na miesiac - sprawdz grawitacje na wysokosci 7 pietra. Jak masz wiecej niz jeden krem - sprawdz czy pasek od spodni jest w stanie utrzymac ciezar ludzkiego ciala. Jak nosisz swojej szmuli torebke i odwozisz ja na imprezy - przetestuj jak szybko gaz wypelnia szczelnie zamkniete pomieszczenie. Jak wyciskasz mniej niz 100 kg jako dorosly mezczyzna - potwierdz zasady dynamiki na przykladzie przeniesienia sily jadacego pociagu na cialo czlowieka.
Nie muszę chodzić na siłownie żeby to sprawdzić. Wystarczy, że wyjdę na ulicę. Mieszkam w Warszawie.
Jak facet dba o siebie to znaczy,że jest pizdą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów