Już od początku wiadomo jak ten zjazd się zakończy dla dzieciaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Slonx napisał/a:
Aż się dziwię, że jeszcze nie pojawił się komentarz w stylu "hyc o stok, dziecko kurwa bęc!"...
Hyc o stok, dziecko kurwa bęc!
Kiedyś były tylko orczyki i odbywała się naturalna selekcja-nie umiałeś jeździć to kurwa ni chuja nie dojechałeś do końca. A tutaj jakiś debil wpierdolił dziecko na krzesełko i chuj-do góry nie poleci więc zjedzie.
Ten filmik trzymał mnie w takim napięciu... przez chwilę wątpiłem czy się wypierdoli ale ulżyło mi jak się wyjebał
ojciec też dobry, ciśnie z a nim i drze mordę: Dziwka!, dziwka!
ah, pizza... tak się w sumie zastanawiałem czemu jedzie za dzieckiem i woła cipa
na nartach byłem w sumie parę razy ale takiego dystansu nigdy nie przejechałem
Ten mały umie więcej ode mnie
czy on sie drze "pizzaaa" ?? "do a pizza" ???
Dałem piwko bo przypomniał mi się klasowy wyjazd na narty w gimnazjum i nasze pierwsze kroki na anrtach... wyglądało to lepiej niż rajd samochodów grupy B w deszczu
Nic tak nie śmieszy jak gleba małego bachora
Z tą pizzą to chodzi by narty "skrzyżować" w kawałek pizzy
/ \ o tak...
/ \ o tak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów