Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo pis i wasze pincet plus
ty myślisz, ze przed 500+ to sami 12 letni profesorowie po dzielnicach chodzili? W Warszawie na brzeskiej 10lat temu to wpierdol mogłeś wyłapać od ludzi którzy wyszli z teatru?
Nie możesz tak bardzo rozpieszczać dzieciaka bo nic z niego nie wyrośnie . Kup mu tytoń maszynkę do kręcenia i gilzy . Dziecko będzie szczęśliwe że może puścić dymka , równocześnie będzie uczyło się pokory i pracy . Jeżeli macie jeszcze jakieś problemy walcie śmiało pomogę .
Ciekawi mnie jakbys pomógł mu rozwiązać problem gdyby dziecko żebrało o kielicha czy 2zł na piwo . Przyznam kupiłes mnie pierwszym rozwiązaniem i widać, żeś zmyślny chłop
Nie możesz tak bardzo rozpieszczać dzieciaka bo nic z niego nie wyrośnie . Kup mu tytoń maszynkę do kręcenia i gilzy . Dziecko będzie szczęśliwe że może puścić dymka , równocześnie będzie uczyło się pokory i pracy . Jeżeli macie jeszcze jakieś problemy walcie śmiało pomogę .
Jeżeli już to niech młody coś zrobi... Wyniesie śnieci, zniesie drewno, pozamiata... Cokolwiek. Niech nie dostaje takich rzeczy OD TAK. Kiedyś i tak będzie większy i będzie to dla niego 'legalne' ale niech wie, że nie 'NO DAJ!' może mu to załatwić. Niech chociaż próbuje zapracować na to co chce mieć.
Jeżeli już to niech młody coś zrobi... Wyniesie śnieci, zniesie drewno, pozamiata... Cokolwiek. Niech nie dostaje takich rzeczy OD TAK. Kiedyś i tak będzie większy i będzie to dla niego 'legalne' ale niech wie, że nie 'NO DAJ!' może mu to załatwić. Niech chociaż próbuje zapracować na to co chce mieć.
Nie można w tak młodym wieku dzieci zapędzać do pracy jak skończy swoje lata po ukończeniu 4-5 klas podstawówki , ze zdobytym doświadczeniem spokojnie może zdobyć pracę na budowie , kolei czy nawet w policji . Sam lekko nie miałem ale ukończyłem Hogwart z wyróżnieniem i idę dalej .
Ciekawi mnie jakbys pomógł mu rozwiązać problem gdyby dziecko żebrało o kielicha czy 2zł na piwo . Przyznam kupiłes mnie pierwszym rozwiązaniem i widać, żeś zmyślny chłop
Jego wiek wskazuje że nie jest gotowy na jakieś wysoko procentowe trunki ale uważam że przy bacznym oku rodzica 3-4 razy dziennie butelka piwa o nazwie dębowe mocne (to akurat moja sugestia każdy ma swoje upodobania) będzie dobrym rozwiązaniem . Jeżeli chodzi o 2 zł to jednak trochę mało według mnie ale od czegoś trzeba zacząć . Szczerze mówiąc program 500+ którym kupiło mnie i moją konkubinę państwo polskie to po zajęciu przez Edytę Górniak II miejsca w konkursie Eurowizji najlepsza rzecz jaka mogła nas spotkać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów