📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nemrod90 napisał/a:
Dokładnie. Zawsze mnie zastanawia tok myślenia przygłupów, którzy decydują się zadać sobie taką torturę zamiast zwyczajnie pójść do lasu i się powiesić jak normalni ludzie.
Podobno nerwy fajczą się w pierwszych 30 sekundach, więc potem już nie boli...
Ale cieszy, ze nikt nie gasi gościa, tylko pozwala mu odejść w spokoju, a nie zdychać kolejne 2 tygodnie w szpitalu.
Wzbudził tyle zainteresowania co mecz A klasy
Geraldinio napisał/a:
Ból palącego się ciała jest chyba największy z możliwych. Poród czy co gorsza kop w jaja to przy tym pikuś xd
Dlatego uwazam, ze proby ratowania takich osob to najwiekszy sadyzm na swiecie. Gdyby po kilkunastu sekundach wylecial ktos z gasnica, ugasiliby go i wyslali do rumunskiego szpitala, to az strach sobie wobrazac jeko meki.
Halman napisał/a:
znów coś "inteligentnego" wyplułeś z dupy dla poklasku mędrco wśród gimbazy
A ty coś mądrego kiedykolwiek napisałeś?
Halman napisał/a:
ciekawe w której sekundzie stwierdził że to nie był najlepszy pomysł...?
No nie wiem, wygląda na to, że się mocno zapalił do tego pomysłu
Halman napisał/a:
Oho, halman szeryf cygańskiego taboru. Kto sie nie zgadza z halmanem ten mu robi loda
Halman napisał/a:
Ten tekst idealnie do ciebie pasuje, wpisz go sobie w C.V
Zajebiscie, pierwszy raz widzę wideoskrecze
Wygląda na to, że co najmniej 2 razy go obracali (lepsze światło do fotki, czy jak?).
Na filmie leży nogami w kierunku śmietnika, potem na filmiku w komentarzu od @Marian_Koniuszko nogi są w kierunku budynku a potem znowu w kierunku śmietnika.
Ciekawe po jaką cholerę?
Na filmie leży nogami w kierunku śmietnika, potem na filmiku w komentarzu od @Marian_Koniuszko nogi są w kierunku budynku a potem znowu w kierunku śmietnika.
Ciekawe po jaką cholerę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów