Czytała Krystyna Czubówna
Czytała Krystyna Czubówna
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ona ma cycki na brzuchu..
Jak ty bedziesz stary to jaja bedziesz mial przy kolanach, taki lajf.
Kurwa mać, do chuja pana, z czego ta szympansica ma szczękę?!
Musi być wykształcona jak u hipopotama, żeby lepiej mogła jeść arbuzy.
Bić starszą osobę, babkę, z partyzanta, w sklepie, będąc ochroniarzem... to już czyste murzyństwo. Niezależnie od tego czy czarna, zielona czy czerwona.
True, ale powiedzcie mi skąd się w ogóle wzięło, że taki cios to "partyzant"?... partyzant to od kiedy pamiętam wjechanie z buta a nie taki strzał. Chyba jakaś nowa moda pokolenia nie wiem.
True, ale powiedzcie mi skąd się w ogóle wzięło, że taki cios to "partyzant"?... partyzant to od kiedy pamiętam wjechanie z buta a nie taki strzał. Chyba jakaś nowa moda pokolenia nie wiem.
Pierdolisz Bartek. Z partyzanta to znaczy z zaskoczenia. Nieważne czy strzał, but, czy chujem w twarz
Partyzant bo uderzasz z zaskoczenia, tyle.
Jak ty bedziesz stary to jaja bedziesz mial przy kolanach, taki lajf.
ja juz mam.. ptaka tez.
Może i pamiętamy, ale w dzisiejszych czasach nikt się nie przyzna, bo to ruski wynalazek i wyszedłby na onucę.
z dumą przyznaję jestem w posiadaniu wstańki oraz 4 kompletów matrioszek, kukiełek : lis, murzynek i piaskowy dziadek i nic mi nie zaszkodzi oprócz raka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów