Niech sobie lewica wystawia w wyborach kolejnych żydów czy murzynów, niszczy manifestacje niepodległościowe, propaguje homoseksualizm i aborcję ale niech nie liczy na głosy logicznie myślących ludzi bo SLD to spore siedlisko patologii.
Napisał maciek lat 17
i to sa kurwa wlasnie "argumenty" lewakow„mnie też pobito kiedyś” widać bo jeszcze do tełaz seplenisz… logopeda nie gryzie
p.s. nie, nigdy nie głosowałem na SLD, nie głosuję i w planach głosować nie mam
jak Lewica to dla ludu...jak dla ludu to populizm...pozdro
No a jak już lewaki wszystko rozpierdoliły co miały rozpierdolić to Piułsudski poszedł budować z prawicą bo prawica od tego jest.
Tępy łosiu. Wiesz jaka jest rodzima partia Piłsudskiego? PPS.
Wykorzystał Lewice? W trakcie przewrotu majowego, niewątpliwie.
Budował z prawicą?! I dlatego całkowicie zmarginalizował ND? A wiesz jaki był jeden z głównych powodów przewrotu? Nie chciał dopuścić do prawicowego przewrotu NIEDOUCZONY MANIPULANCIE!
Młodzież Wszechpolska = skrajny nacjonalizm. W Niemczech tez jest podobne ugrupowanie, NPD, mają ciekawe założenia do realizacji.
Jebac nacjonalistów.
Jakiejkolwiek organizacji nie postawiłoby się przed jakimkolwiek politykiem i nie dałoby się prawa wypowiedzi w jakimkolwiek temacie to by dostał brawa a na sadolu nawet czasem piwo Przytoczony fragment jest z dupy wyjęty bo jest ucięty i zmanipulowany. Jak już ktoś coś wstawia to proponuję dać trochę obiektywizmu. Nie ma obiektywizmu (zwłaszcza w "politycznej" sprawie), nie ma piwa.
p.s. nie, nigdy nie głosowałem na SLD, nie głosuję i w planach głosować nie mam
Na twoją prośbę zamieszczam link do calego filmiku. mam nadzieję, że to chociaż obejrzysz. A co mi tam, wyślę Ci PW.
tvp.pl/krakow/publicystyka/mlodziez-kontra