Trening MMA polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up i 3/4 sadoli
matteo_19 napisał/a:
Pełna profeska. Z naszych pewnie tylko Mamed by się tam odnalazł.
On by się tam nie odnalazł, On by tam rządził
"up mamed co najwyżej mógłby ręczniki podawać
filmik przedstawia klikę mma
ps. taki z niego polak co ze mnie kolumbijczyk
trenuje podobnie, ale nie cwiczę mma, tylko zawodowe zbieranie grzybów.
karoldeicide napisał/a:
"up mamed co najwyżej mógłby ręczniki podawać
No fakt, zapomniałem że Mamed to amator hahahhaa
Co do narodowości to może być nawet z Somalii skończył tu studia,założył rodzinę,ogólnie żyje w Polsce z polskim obywatelstwem i godnie reprezentuje nasz kraj na ringu, więc na fakt gdzie się urodził mam najnormalniej w świecie wyje*ane Przypuszczam że jakby podszedł do Ciebie i by chciał się przywitać to byś pierdo*nął z zachwytu
Poza tym dyskusja na temat wyników walk u takich zawodników jest czystą abstrakcją i dziwi mnie że taki znawca jak Ty (domniemam że skoro się tu wypowiadasz to tak jest) może z góry zakładać jak by się ona zakończyły
Nieraz zaskakiwał wszystkich i myśle że nieraz pewnie zaskoczy ) a roztrzyganie kto, kogo i w której rundzie zostaw zawodnikom
P.S. Z tymi ręcznikami to Cię poniosło to się leczy, ale na razie nic z tym nie rób hehehhe pzdr
Tyle energii psu w dupę. Mogliby zamiast biegać z latawcem węgla nanosić staruszkom, albo zamiast napierdalać młotkiem w opony, drewna narąbać. Dachówki na dach wnieść na budowie. Koło napompować, pokój pomalować, posadzkę skuć, cokolwiek.
Nie trawię wszelkiej maści pizgających żelazo tylko w celu przeglądania się później w lustrze, albo spuszczenia komuś wpierdolu i pajacowania jaki to jest zajebisty.
Nie jest zajebisty - jest chuja warty dla społeczeństwa, uczy agresji i w półmózgich gimnazjalistach wyzwala chęć ponapierdalania się po lekcjach.
Nie trawię wszelkiej maści pizgających żelazo tylko w celu przeglądania się później w lustrze, albo spuszczenia komuś wpierdolu i pajacowania jaki to jest zajebisty.
Nie jest zajebisty - jest chuja warty dla społeczeństwa, uczy agresji i w półmózgich gimnazjalistach wyzwala chęć ponapierdalania się po lekcjach.
jak widzę ,że w filmiku jest alistair overeem to już jest kozak:) widziałem go jakiś czas temu już ,ale mimo to robi wrażenie "mma - champion is a born" też fajne , tam to już między innymi GSP wystąpił
TRAIN HARD OR GO HOME!
Siła eksplozywna i wytrzymalość siłowa, to jest Sparta, au! au! au!
Nie ma to jak treningi z piekła rodem
Siła eksplozywna i wytrzymalość siłowa, to jest Sparta, au! au! au!
Nie ma to jak treningi z piekła rodem
wciazszukam napisał/a:
Tyle energii psu w dupę. Mogliby zamiast biegać z latawcem węgla nanosić staruszkom, albo zamiast napierdalać młotkiem w opony, drewna narąbać. Dachówki na dach wnieść na budowie. Koło napompować, pokój pomalować, posadzkę skuć, cokolwiek.
1. Zamiast zatruwać atmosferę na sadisticu też byś mógł ponosić węgiel.
2.Większość z nich to robi albo dla pieniędzy bądź żeby osiągnąć coś w życiu.
3. Zgadnij ile jesteś Ty warty?
4. Łezka leci jak patrzysz w lustro? a kanapki oddawałeś już na 1szej przerwie?
5. Nie wiem czy wiesz ile jest agresji w Twoim poście...
wciazszukam chyba nie wiesz jaki mają wpływ na społeczeństwo. dzieciaki chore na raka mają swoich idoli którzy pozwalają im nie myśleć o chorobie, a co dopiero jak mały fan spotka takiego "gladiatora". wielu z "nie potrzebnych społeczeństwu" nie narzeka na brak kasy która o dziwo potrafią się dzielić z potrzebującymi i jest wiele innych argumentów,ale Ty i tak masz klapki na oczach i nie dotrze to do Twojego mózgu. Boli Cie to ,że ktoś ma pasję ,nie marnuje swojego życia na beduinowaniu się na budowie i potrafi jeszcze z tego czerpać zyski? szkoda ,że masz tak marne życie
zeby w polsce był tak popularny ten sport jak w usa, tyle mozliwosci, tyle ośrodkow to napewno szybciej ten sport by sie rozwijał.
@valkyros, maxs90
Nie wiem skąd jakiekolwiek implikacje na temat mojego życia, ile jestem warty, czy mam klapki na oczach i jakie duże itd., skoro chuj wielki o mnie wiecie. Na podstawie jednej wypowiedzi na jeden bardzo wąski temat?
Wyobraźcie sobie, że jestem duży i nikt nigdy do mnie nie startował, jednak nie skorzystałem nigdy z tej przewagi i nie używam "argumentów" siłowych. Jestem przeciwnikiem agresji i uważam, że takie sporty nie budują w młodzieży dobrych wzorców - włączając w to dzieci chore na raka. Jakby nie było MMA to by sobie znalazły za wzór kolarza, piłkarza, rajdowca, naukowca, tatę lub mamę - maxs90 twój argument jest jednym z głupszych jakie ostatnio słyszałem. A że mają pieniądze? Co z tego - mafia i politycy też mają - przez to są przydatni społecznie? To Ty masz klapki na oczach, a na wprost widzisz duże litery MMA.
Nie zmienia to faktu, że lubię popatrzyć na takie zawody gladiatorów, czy bójki uliczne, bo są widowiskowe i trafiają w moje wypaczone gusta. Nie wiem tylko co musi się dziać w głowie gościa, który pewnego dnia postanawia, że będzie zarabiał na życie napierdalając się po mordach z innymi tego pokroju typami. Kompletny brak szacunku dla własnego ciała, krótkowzroczność i głupota.
Nie wiem skąd jakiekolwiek implikacje na temat mojego życia, ile jestem warty, czy mam klapki na oczach i jakie duże itd., skoro chuj wielki o mnie wiecie. Na podstawie jednej wypowiedzi na jeden bardzo wąski temat?
Wyobraźcie sobie, że jestem duży i nikt nigdy do mnie nie startował, jednak nie skorzystałem nigdy z tej przewagi i nie używam "argumentów" siłowych. Jestem przeciwnikiem agresji i uważam, że takie sporty nie budują w młodzieży dobrych wzorców - włączając w to dzieci chore na raka. Jakby nie było MMA to by sobie znalazły za wzór kolarza, piłkarza, rajdowca, naukowca, tatę lub mamę - maxs90 twój argument jest jednym z głupszych jakie ostatnio słyszałem. A że mają pieniądze? Co z tego - mafia i politycy też mają - przez to są przydatni społecznie? To Ty masz klapki na oczach, a na wprost widzisz duże litery MMA.
Nie zmienia to faktu, że lubię popatrzyć na takie zawody gladiatorów, czy bójki uliczne, bo są widowiskowe i trafiają w moje wypaczone gusta. Nie wiem tylko co musi się dziać w głowie gościa, który pewnego dnia postanawia, że będzie zarabiał na życie napierdalając się po mordach z innymi tego pokroju typami. Kompletny brak szacunku dla własnego ciała, krótkowzroczność i głupota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów