Czy to nie było tzw napięcie krokowe?
Czy to nie było tzw napięcie krokowe?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co się do kurwy nędzy z ludźmi porobiło? Faceta smaży prąd, a jakiś skurwysynu zamiast mu pomóc, odciągając od pojazdu jakąś gałęzią czy deską, nagrywa go swoim srajfonem i ma kompletnie w dupie jego nie opisywalne cierpienie.
Idz ratuj jak bedzie taka sytacja, jednego debila mniej bedzie, a temu gosciowi i tak juz nic nie pomoze.
Hmmm. Łyse opony? Przecież normalnie ciężarówki mają taki łańcuszek w celu uziemienia. Ale to hindus pewnie, więcej świecidełek.
nic by mu się nie stało, nawet jak by w między czasie jeszcze piorun w ten samochód jebną, zginą bo trzymając samochód dotkną ziemi
nieźle się koleś podjarał ...
p.s. do debila, specjalisty od pierwszej pomocy, sprawdź archiwum cymbale bo są filmy jak się tak po kolei kilku "uratowało"
Cymbale mokra nawieżchnia na filmie a co za tym idzie przewodzenie prądu sięga dalej. Poza tym cymbale takie są zasady w pierwszej pomocy. Poza tym cymbale nie mów na mnie cymbale bo pomyślą że jesteśmy braćmi a wtedy mój wizerunek na tym ucierpi
Cymbale mokra nawieżchnia na filmie a co za tym idzie przewodzenie prądu sięga dalej. Poza tym cymbale takie są zasady w pierwszej pomocy. Poza tym cymbale nie mów na mnie cymbale bo pomyślą że jesteśmy braćmi a wtedy mój wizerunek na tym ucierpi
ale ty wiesz, że to nie było do ciebie
ale ty wiesz, że to nie było do ciebie
uderz w stół a cymbały się odezwą... czy jakoś tak
uderz w stół a cymbały się odezwą... czy jakoś tak
Witamy więc cymbała od nożyc w rezonansie stołowym
ch*ja wiesz o pierwszej pomocy. Najważniejsze jest bezpieczeństwo ratującego. Biegnij biegnij ratować gościa by się zapalić w pomocy razem z nim. Nie widzisz że nawet koła od tego szambowozu się palą? Nie małe napięcie tak nak***ia
nie napięcie zabija a natężenie - ale co tam elektryk o tym wie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów