📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No i co że aktorstwo? Filmów tez nie oglądacie? Przecież wszystkie filmy też są reżyserowane
Jedyne co tu jest warte uwagi to Brock Lesnar były mistrz wagi ciężkiej UFC
O ile to reżyserka, to podejrzewam, ze jebnięcia ringu nie planowali
Co najlepsze to oni mają przycisk który powoduje, że ring się zapada. Taki zabieg na wyciągnięcie jeszcze więcej kasy.
i sparaliżowało idiotów. Tamci leżą jak pizdy, "sędzia" nie ogarnia, bo tego w skrupulatnie zaplanowanym scenariuszu nie było.
Ale oni się cieszą Ale mają szczęśliwe mordki Aż się wzruszyłem... Na stos kurwa !!!
Wyjebcie stad te wyrezyserowane gowno. Jak mozna to ogladac pomimo swiadomosci ze to fejk. Rozumiem jara was ten Hamerykanski "entertejnment" ale Sadol nie nalezy do portali zeby to zamieszczac.
Cytat:
No i co że aktorstwo? Filmów tez nie oglądacie? Przecież wszystkie filmy też są reżyserowane
Różnica jest taka ,że idąc na film wszyscy wiedza ,że to aktorstwo i rezyserka. Tutaj usilnie te federacje WWF czy chuj wie jak się ona nazywa i inne pierdolą ,że to jest prawdziwe. Tak samo 'zapaśnicy' (aktorzy) tutaj pierdolą ,że to prawdziwe.
Idąc dalej - w kinie mam tak zrobione ,że wygląda ciekawie scena walki a nie tak jak tutaj ,że minute gość kombinuje co ma zrobić a tamten 2gi minute udaje zamroczonego niby a gdy mu nie wychodzi kombinowanie to ten co ma przegrać sam wykonuje te potrójne fikołki aby tamten broń boże nie naciągnął sobie czegoś.
Do tego każdy widz który idzie na film wie ,że to film. Tutaj 99% osób kupujących bilety wierzy ,że to jest prawdziwa walka.
Czujesz już różnice między filmem a tym?
Wiadomo czy gdzieś w Polsce wystawiają ten spektakl ?
27 kwietnia będzie w AtlasArenie w Łodzi
A ja to oglądam od 3 lat bo to mi się podoba i jebie mnie zdanie "ekspertów" którzy obejrzeli max. 3 razy, a nie wiedzą o co dokładnie w tym chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów