nowa moda na obrożę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sashaaaa napisał/a:
Velture, albo ty sklej swoją pizde ty jebana gnido...
Toś mi pojechała. Poszło mi w buty jak sto pięćdziesiąt.
Dajesz te cycki ściemniaro czy uznasz swoją porażkę?
Mi się podobają obroże i inne chokery - cycki zajebiste, waliłby B)
@Sashaaaa
Księga ulicy mówi jasno:
Kto z cycka koleżanki żartuje, ten swojego na sadisticu pokazuje!
Księga ulicy mówi jasno:
Kto z cycka koleżanki żartuje, ten swojego na sadisticu pokazuje!
Hehe, z fotą w takiej bluzce z gołymi cycami to dobry pomysł na zdjęcie. B-)
Takie cycki są najlepsze, a jak tobie @Sashaaaa nie urosly to masz pecha...
Dziwki tylko by świeciły wymionami...
Velture, chyba cie pojebało jeśli myślisz że wyśle zdjęcie swoich piersi jakiemuś internetowemu anonimowemu frajerowi jak ty żeby coś tam udowodnić haha jaką kurwa porażkę człowieczku zejdz na ziemie i spuśc powietrze bo patrze coś odleciałeś.
Ja tam przyznaje racje sashy zwisy nie sa fajne :/
Sashaaaa napisał/a:
Velture, chyba cie pojebało jeśli myślisz że wyśle zdjęcie swoich piersi jakiemuś internetowemu anonimowemu frajerowi jak ty żeby coś tam udowodnić haha jaką kurwa porażkę człowieczku zejdz na ziemie i spuśc powietrze bo patrze coś odleciałeś.
Mnie dawno pojebało ale jeśli myślisz, że z twojego powodu to troszeczkę przeceniasz swój wkład.
Zostałaś zmiażdżona a dalej usiłujesz wyjść z twarzą po tym jak zjechałaś cudze cycki, które się mężczyznom spodobały.
Swoich nie pokażesz bo masz pewnie chujowe to masz dwie opcje jak wybrnąć z tego.
1) przyznasz, że się pomyliłaś.
2) lecisz dalej w zaparte, ciśniesz chujowe teksty o mnie i wychodzisz na jeszcze większą debilkę niż do tej pory udało ci się wyjść.
hahaha a ten dalej sie tu produkuje i to z samego rana jebany noł lajf... Wybieram opcje 3 mam na ciebie i innych koniowałów podniecających się obwisłym cycem wyjebane Dla mnie dalej to niezbyt atrakcyjne cycki wy se możecie do nich walić do woli... Miłego dnia zasrańce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów