18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
S................e 2013-07-23, 22:18 67
Tu masz Model Postaci z Wiedźmina 2

ps. Jak by ktoś nie wiedział kto to, to jest to Triss Merigold
(Fapujcie sobie dowoli sadolki)
Zgłoś
m................k 2013-07-23, 22:20 6
jebać nilfgaard (celowo z małej litery)
Zgłoś
AlexStrife18 2013-07-23, 22:21
Piwo za Wiedzmina.
Aczkolwiek brakuje modelu geralta. I jak ktoś wyżej napisał, chętnie byśmy obejrzeli jak geralt je chędoży
Zgłoś
dominik_002 2013-07-23, 22:23 1
Widze że Sadistic schodzi na koty...
Zgłoś
ZAwiaas 2013-07-23, 22:48
za wieśka zawsze piwko;)
Zgłoś
krz2 2013-07-23, 22:53 2
Zgłoś
PanGolab 2013-07-23, 22:55
dominik_002 napisał/a:

Widze że Sadistic schodzi na koty...

No ładnie, ładnie, pierwszy post i już narzeka na stronę. Dominku, lepiej się odnajdziesz zapewne na demotywatorach albo na samosi.

Kopsnij okruszka!
Zgłoś
J................S 2013-07-23, 22:56 9
Semi.exe napisał/a:

Tu masz Model Postaci z Wiedźmina 2
Obrazek
ps. Jak by ktoś nie wiedział kto to, to jest to Triss Merigold
(Fapujcie sobie dowoli sadolki)

Chędożyłbym

krz2 napisał/a:

Obrazek

nie wklejaj tu swojego zdjęcia z legitymacji
Zgłoś
LaTos 2013-07-23, 23:04
kiedyś była dama z gronostajem. teraz na zdjęciu nr 1. macie damę z chujem. iście sadisticowe.
Zgłoś
białywęgorz 2013-07-23, 23:14
O kurwa, a ja Wiedźmina (jedynka) przeszedłem, i sie nie doczekałem gołej Triss a tu proszę
Zgłoś
mrwieszkto 2013-07-23, 23:15
Zbroja wszędzie ale cycki na wierzchu
Zgłoś
orzech1991 2013-07-23, 23:48 2
nie rozumiem zeby fapować do obrazka... to już chyba trzeba nie mieć za grosz wyobraźni

@TataPszemka
Ale jesteś śmnieszny. Kupa zdjęciem z legitymacji. Brawo.

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
z................5 2013-07-23, 23:53
Ehh.. zajebiste ;p Szkoda, że nie cierpię grać w te rpgi... Przeszedłem skyrima i wystarczy mi to na długooooo... nudzi takie latanie od wsi do wsi i klepanie potworkow.
Swoja droga... Polecam serie total war ;p
Sam gram teraz w total war rome - strategia o starozytnym rzymie ;p Odwzorowane bitwy historyczne, liczy się strategia (tj mozna puscic podpuche, a potem od tyłu zaatakowac, okrazanie wroga, oblezenia miast ;p).. Teraz w grudniu wychodzi total war rome 2 z lepsza grafika ;p
Zgłoś
Mojs 2013-07-24, 0:22
Grę można nabyć na allegro, to jest Wiedźmin 2... 3 będzie w 2014 roku. Ściągajcie assasyny i inne shity, ale Wiedźmina... trochę szacunku...
Marszalek, gdybyś przeczytał Wiedźmina wszystkie książki wiedział byś co nie co o Nilfgaardzie...
LaTos, odchędoż się od Ves!
Zgłoś
zakapior 2013-07-24, 0:33
@Semi.exe

W książce miała kasztanowe włosy z złocistymi pasmami (coś takiego) i niebieskie oczy, inaczej sobie ją wyobrażałem. Ale ruda też dobra, można fapać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów