18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Modelki XL
Wilczex • 2010-03-03, 15:34
Jak na moje standardy - wyglądają co najmniej fajnie Chociaż to całkowicie inny wizerunek modelki do jakiego przywykliśmy.

Mała uwaga: jeśli babeczka po prawej jest jak to określił autor " Dorodna" no to kurna ja już nie wiem, kto wygląda normalnie.

Zgłoś
cobraa 2010-03-03, 17:17
Łeee Fuuuu Wieloryb Orka brak słów
Zgłoś
xcwh 2010-03-03, 17:20 5
pierdolicie jak dzieci neo tzw. ta za gruba ta za chuda ta cos innego jeszcze. Kurwa wezcie mniej redtube czy innego ciulstwa i wyjdzie na ulice. Kobieta powinna byc do rozmowy i do lozka. Aha ogolnie te modelki wygladaja sympatycznie a jak komus sie to nie podoba to po huj wlazi na taki temat?
Zgłoś
j................y 2010-03-03, 17:24 2
Ale tam, one nie są grube, tylko trochę spasione. Lepsza taka od deski
Zgłoś
k................n 2010-03-03, 17:35
Cheretyk napisał/a:

Wyglądają fajnie tylko aż strach pomyśleć ile tam photoshopa

przy chudych też jest fotoszop.

generalnie kwestia gustu, ale zaklada się, że chude są lepsze do oglądania i pokazywania a grube są lepsze do ruchania. znaczy nie mnie oceniać. tak słyszałam.
Zgłoś
kopimen 2010-03-03, 17:39 2
Po pierwsze primo graficy zjebali, bo przy takiej tuszy to laski maja meeega nie naturalnie szczuple twarze, gdzie sa kolejne podbrodki ja sie pytam?! Po drugie bardzo ciesza mnie komentarze w stylu no w koncu porzadne modelki, jest za co zlapac, jest w co klepnac etc. To znaczy ze zostaje wiecej ladnych dziewczyn do wziecia
Zgłoś
Everal 2010-03-03, 17:39 4
kolumbijskisen napisał/a:

przy chudych też jest fotoszop.

generalnie kwestia gustu, ale zaklada się, że chude są lepsze do oglądania i pokazywania a grube są lepsze do ruchania. znaczy nie mnie oceniać. tak słyszałam.

veto
chudą można rzucić na łóżko, podnieść w jakiejś pozycji, posuwać na ścianie itd wy to lubicie (:

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
Dzejdi 2010-03-03, 17:42
Paskudne, kurwa... :|
Zgłoś
Wilczex 2010-03-03, 17:47 2
Everal, nie zgadzam się z ani jednym Twoim słowem, ale jako autorka tematu nie będę szerzej wyrażać swojej opinii na temat tych pań ani na temat Twojego poziomu rozwoju. Chciałam tylko zaznaczyć, że Twoja dojrzałość została zauważona.
Zgłoś
k................7 2010-03-03, 17:52
xcwh napisał/a:

a jak komus sie to nie podoba to po huj wlazi na taki temat?

Bo mam prawo do swojej opini.
Zazwyczaj taka kobieta wygląda tak gdyż o siebie nie dba.
Jeśli facetowi to pasuje to ok...
Ja tam wole (nie chudą) koleżanke z siłowni, która nie pożera na jeden raz hot doga i nie boje się przygniecenia podczas pozycji na jeźdca.
Fakt jeśli ktoś ma brzuszek to czemu nie , ja wybieram te z ładną figurą (i niegłupie).
Diabeł tkwi w szczegółach a jak dla mnie xxl nie jest małym szczegółem.
Zgłoś
t................j 2010-03-03, 18:00 9
Ta cala moda na modelki XXL jest lansowana przez czarnych (wsrod ktorych nadal panuje przekonanie, im wiecej sadla, tym dluzej w buszu przetrwa) pseudo-czarnych (ktorzy lykaja wszystko od swoich czarnych braci jak mlode pelikany) i leniwe baby (ktore lecza swoje kompleksy i usprawiedliwiajaja sie, ze tak powinna wygladac prawdziwa kobieta)
Zgłoś
EroMedic 2010-03-03, 18:13
półki umie gotować a worka na głowę jej wkładać nie muszę to mi pasuje.... no i jak do tego pilota i kapcie przynieść potrafi no... no to już bogato.

ps. zakładam że sprzątać każda umie.
Zgłoś
k................3 2010-03-03, 18:19
ja myślę, że to jest próba wylansowania wpierdalającej hamburgery kilogramami świni, ci na górze chcą żeby społeczeństwo działało w sposób, jaki to ładnie podsumował Mr. Freeman - żreć, srać i rżeć. pomyślcie, niby czemu teraz tak promuje się taką sylwetkę, zwłaszcza u kobiet? kryzys, kurwa! nie wpierdalamy wystarczająco dużo, żeby napełnić kieszenie korporacjom czy innym chujom.
Zgłoś
szadziu 2010-03-03, 18:22 1
hahaha odrazu widać kto ma grubszą dziewczyne. tacy odrazu piszą 'nooo i to mi sie podoba a nie SAME PATYKI'
jebane orki ;D
Zgłoś
ziembix 2010-03-03, 18:22
obleśna to jest twoja stara . mozna powiedziec " nie w moim guscie " ale nie tyrac .

Fryta wóda dziwki koks lasery
Zgłoś
t................j 2010-03-03, 18:26
Rozne sa gusta, pewnie jest czesc facetow, ktorych jaraja tluste laski, nic mi do tego. Ale jestem pewien, ze spora czesc z tych fanow sloniny zwyczajnie racjonalizuje sobie to, ze ich partnerki sa grube, a oni nie potrafili wyrwac jakiejs zgrabnej szproty;)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów