Jak ktos gral to ogarnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no fajne kurwa tylko powiedz mi co to ma wspolnego z sadisticiem ty maly pojebie
Czy też byliście wkurwieni że Makarova nie zabiliście.Fajnie że będzie misja w Moskwie w nowym modern warfare a chciałbym jeszcze w polsce.
Nie trzeba mieć kompa z nasa by to uruchomić gorzej z black ops co w sumie nie kręci mnie a co do filmiku to w chuj mi sie podoba ! wielkie propsy dla tego co to znalazł... mi by sie nie chciało
ksylen napisał/a:
Battlefield 3 i tak bedzie mial lepsza grafike..
Srają muchy, będzie wiosna.
Batelfild to tylko wojenna strzelanka. CoD MW ma genialny klimat - takiego klimatu nie ma żadna inna gra dlatego się najlepiej sprzedaje.
Od kiedy to grafika jest najważniejsza ?
Klimat SP w Codach zżera dupą każdego BFa,
zresztą tak samo jak dynamika w MP
Klimat SP w Codach zżera dupą każdego BFa,
zresztą tak samo jak dynamika w MP
Tak szczególnie widać to w zacofanym BO, które jest równie dynamiczne co paczka zapałek. Filmik z findmakarov to tylko zwiastun niedługo ma wyjść całość.
Nie jestem jakimś fanboyem BFa, bo parę CoDów mam i wydaje mi się, że nie ma sensu porównywać tych gier. W CoDzie wystarczy, że masz jednego pro_no-life'a w teamie i wygrywasz wszystko. W BF potrzeba oprócz tego zgrania całej drużyny. Obie gry są bardzo dobre w multi, singiel jest za to wiele razy lepszy w CoDzie, zwłaszcza w wymienionym wcześniej MW.
Nie wiem dlaczego niektórzy mówią, że jaki trzeba będzie miec PC żeby to uradzić. Przecież to nie jest gra tylko KLIP na podstawie gry. Ludzie ogarnijcie sie
ithat napisał/a:
masz linka i ocen sam
Powiedz, że to żart!
No dobra wiem, że nie. Nim coś napiszesz najpierw ogarnij.
Poczekaj do Mikołaja, a dowiesz się jaka naprawdę będzie grafika.
Troszeczkę się zdziwisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów