6 minut z życia amerykańskich żołnierzy w Pakistanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znajdźcie sobie w necie wywiady z Polskimi żołnierzami z misji w Afganie.
Wojsko amerykańskie to porażka.
Wojsko amerykańskie to porażka.
@Szajmon
A weź Ty poczytaj sobie trochę o 11 września. Jeśli kiedykolwiek widziałeś jakikolwiek samolot, a potem dziurę w pentagonie wielkości samochodu, to może właśnie zauważysz coś dziwnego. To tylko przykład oczywiście
A weź Ty poczytaj sobie trochę o 11 września. Jeśli kiedykolwiek widziałeś jakikolwiek samolot, a potem dziurę w pentagonie wielkości samochodu, to może właśnie zauważysz coś dziwnego. To tylko przykład oczywiście
Gdyby to byl MW to by wszyscy zaraz wyskoczyli aby dostac kulke a nastepnie respnac sie na tylach talibow... Pozdro
adrenalina, heroizm, braterstwo, zaszczyt, wdzięczność czego chcieć więcej... tylko czekać aż się wróci na bzykanko
qbsol napisał/a:
Tluczenie na oslep ... nalot , nalot ... tluczenie na oslep ... nalot nalot ... tluczenie na oslep ... placz jak dlugo nie ma nalotu
Tristan88 napisał/a:
Tak właśnie walczy amerykańska i żydowska armia. A jak coś się dzieje to się wysługują Polakami
na 2 wojnie wystrzliwano w 1 zabitego wroga okolo 2 tysiecy pociskow z broni palnej to nie jest sredniowiecze
a Polacy jako pierwsi zatakowali Irak
zreszta co to za wojna gdy cala armia polegla tylko partyzanci chowaja sie po lasach i jaskiniach
@Szajmon, ile lat jeszcze potrzebujesz żeby zrozumieć, że wojny zawsze rozkręcało się dla kasy? Twój kraj podupada gospodarczo? Wytocz komus wojne i nastaw produkcje na bron i wojsko, po sprawie : )
Ja wiem że tam robią pif paf i w ogóle można dostać kulkę ale nie skracaj ich życia to 6 minut i 36 sekund z ich życia
@Szajmon otwórz oczy, 11 września to jedno wielkie kurwa kłamstwo. Poczytaj sobie trochę o tym.
Wicherekk napisał/a:
bohaterstwo ? zaszczyt ? wdzięczność ?adrenalina, heroizm, braterstwo, zaszczyt, wdzięczność czego chcieć więcej... tylko czekać aż się wróci na bzykanko
Człowieku wybacz ale co ty pierdolisz ?! obudź się i zauważ że wpierdalanie się komuś do kraju bo ma rope bo są główne szlaki przemytowe czy bo są inne złoża naturalne albo mooże ale to może ma broń atomową biologiczną i chuj wie co jeszcze jest barbarzyństwem. Dla mnie żołnierze w tych czasach to tylko bezmózgie marionetki za których sznurki pociągają korporacje i bogaci ludzie przy ogromnych pieniądzach którzy to chcą sie wzbogacić jeszcze bardziej. Nie bronią swojego kraju, ludność cywilna ich nienawidzi, terroryzują gwałcą i mordują często a nawet w większość niewinnych cywili. Filmiki w których to dzieci np z iraku itp cieszą się i radują, w którym ludność miejscowa macha i wita żołnierzy z innych krajów są ogromną propagandą. Żołnierze to zwykli bandyci bezkarnie gnębiący ludność lokalną bez żadnych przyczyn bez bohaterstwa męstwa czy czego tam jeszcze wymieniłeś. PEACE !
zamuła 700, zamiast zraszować od razu frontem na jape to strzelają z karabinów 400 metrów na oślep
Kurwa czy Wy nie oglądacie lub nie oglądaliście różnych seriali-filmów dokumentalnych, które były na Planete albo Discovery ? Tak się podniecacie, że aż żal.
nie ma to jak postrzelac sobie do cywili i tłumaczyć się wojną z terroryzmem. a wszystko w obronie interesow Rockefellera, ewentualnie Rotschilda
żeby zdjąć dwóch kolesi pół góry rozwalą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów