sjp.pwn.pl/szukaj/kibla.html
sjp.pl/kibla
pl.wikipedia.org/wiki/Kibla
E, ludziska! Trola znalazłem! Patrzta jak zbóldupił, że mu kozojebów obrażajo!
Jak się ma gówno zamiast mózgu i się modli do kibla zamiast ten mózg tam spuścić jak należy, to nie ma się co dziwić "pokojowo nastawionym ciężarówkom".
Uważam, że trzeba być idiotą, aby nie zauważyć, że na danym murze jest odbarwienie spowodowane wilgocią podciąganą z gruntu, która daje efekt trwały i trudny do usunięcia.
Szczyny znikłyby podczas słonecznej pogody po kilkunastu minutach.
kogokolwiek obchodzą okoliczności powstawania plamy?
No to jak muzułmanie modlą się do kibla i sam twierdzisz, ze należałoby tam spuścić mozg, to gdzie należy spuścić mózg katolom modlącym się do szczochów na ścianie?
Ano parchy i ich zlaicyzowany(zlewaczony) śmierdzący miot, właśnie tak ma. Ale dla nas, śmierdzące lewaki to nawet na miano gówna nie zasługują.Coś ci się popierdoliło buraku, wyjebane mam na szmatogłowych tak jak i na katolstwo, to jest to samo gówno.
Tam gdzie wszystkich debili triggerujących się w tematach w taki słaby sposób. Uwielbiam, jak ktoś się tak klasycznie obnaża i zamiast wnieść coś do dyskusji wypierdala z petardą typu "Ale to nieważne, bo wy robicie tak i jesteście gorsi".
Takie tam zaśmiecanie i rozwadnianie tematu, które nie służy niczemu poza nędzną próbą podniesienia komuś ciśnienia dla własnej satysfakcji i poprawy samopoczucia trola. W dodatku jest to budowane na założeniu, że każdy przeciwnik inżynierów pontonowych jest katozjebem, co nie może być bardziej żałosne. Jeszcze kaliber tego porównania... Wyjątek miesza z zasadą...
Bardzo chętnie poruszam tematy trudne, ale nie ze szczekaczkami. Nie da się rozmawiać z kimś, kogo jedynym celem jest poniżenie rozmówcy i osiągnięcie jakiegoś przyznania racji i internetowych punktów. Najlepiej dla takiego, jakbym się zaraz przyznał, że jestem turbokatolem i każę dziecku szczać na ścianę, żeby się do tego co rano modlić i nagrać dla księdza nieletniego siusiaka.
Porównywać je do krwiożerczych muzułmanów