Co za tępy chuj na lwie ma flagę Polski i znak 3 Rzeszy ?
BTW sam mam ponad 19k bitew...
forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/239895-audio-mod-do-wot-kapitan-bomba/
Rok czasu w to napierdalam i jestem ledwo w IV Tier.....
Trzeba nieźle NoLife'ić żeby mieć takie fajne maszynki...
No i Chuj!I pomyśleć, że w tej gównianej grze mam rozegrane 21 000 bitw. Jaki ja głupi byłem. Ale pocieszające jest to, że na tę grę nie wydałem ani złotówki. Ech, człowiek był młody i głupi, że w takie gówno grał...
BITEW jak już
Serio jesteś słaby, ja tam grałem sobie raz na ruski rok, 221 bitew rozegrałem i mam 2 czołgi IV Tier, tylko nudna jest i czekam na wersję ze statkami.
co to za gówniana gra? fizyka gorsza niż w tetrisie. 300m poruszający się czołg i trzeba wycelować w niego i pocisk od razu trafia
Poczytaj sobie o fizyce działającej w WOT a potem dopiero komentuj . Nie znając się na czymś nie napierdalaj postów jak szalony by dodać sobie cm w spodniach ...
Serio jesteś słaby, ja tam grałem sobie raz na ruski rok, 221 bitew rozegrałem i mam 2 czołgi IV Tier, tylko nudna jest i czekam na wersję ze statkami.
Już wyszło
Pozów że użyję google za Ciebie (link)
Fajnie jest popływać łodziami podwodnymi ale jednak polecam samoloty , zwłaszcza francuskie x tieru.
Skąd oni kurwa mają takie fajne czołgi - nadotowani skurwiele.......
Rok czasu w to napierdalam i jestem ledwo w IV Tier.....
Tak na prawdę nie znasz gry . Gra tak na moje oko rozpoczyna się o V tieru (ten na którym musisz mieć czołgi by zarabiać)
Ja puki co nie znalazłem lepszego umilania czasu przed kompem , jak ponapierdalać sobie do niemieckich czołgów i patrzeć jak inni giną . Niech żyje 4fun .
Btw.Nikt nie zmusza Cię do grania na oficialnym serwerze możesz grać na common testowym serwerze gdzie masz wszystkie czołgi odblokowane (wersja dla ciot które nie potrafią sobie poradzić z zdobywaniem doświadczenia)
Już wyszło
Pozów że użyję google za Ciebie (link)
Fajnie jest popływać łodziami podwodny
Nie wiem co ćpiesz, ale bierz połowę:
"World of Warships data premiery gry na PC:
jeszcze nie ogłoszona ( światowa data premiery )
obecnie brak planów wydania ( w Polsce )
jeszcze nie ogłoszona ( premiera w USA )"
To że istnieje strona, gra jest tworzona, to nie znaczy, że już wyszła.
Nie wiem co ćpiesz, ale bierz połowę:
"World of Warships data premiery gry na PC:
jeszcze nie ogłoszona ( światowa data premiery )
obecnie brak planów wydania ( w Polsce )
jeszcze nie ogłoszona ( premiera w USA )"
To że istnieje strona, gra jest tworzona, to nie znaczy, że już wyszła.
To że nie potrafisz załapać się na bety to już nie mój problem
To że nie potrafisz załapać się na bety to już nie mój problem
Bo nie mam ochoty grać w niedorobioną wersję z błędami, czekam na oficjalną wersję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów