Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie, murzyni są wporzo
tak mówisz, bo żaden nie wyruchał twojej dziewczyny
wiec siedz cicho i daj nam sie wyzyc na tym czarnuchu
o ja pieprze, tak samo możesz się wyżyć na kartonie mleka co trzymam w lodówce. Hejtuj sobie dalej w bezpiecznym domku za szkiełkiem monitorka i popijaj mleczko co ci mamusia przyniesie
Znane przysłowie internetowe tu się kłania
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
To S. Lem powiedział, nie jest to "przysłowie internetowe".
meplant napisał/a:
na internecie nie siedza same c**y (...)
wiec siedz cicho i daj nam sie wyzyc na tym czarnuchu
Zastanów się co piszesz, bo druga część Twojej wypowiedzi wyklucza tą pierwszą
To natomiast, nazywa się żart, z lekka absurdalny i przewrotny ale zabawny.
Ja pierdolę, zaczynam poważnie wątpić w intelekt ludzki.
o ja pieprze, tak samo możesz się wyżyć na kartonie mleka co trzymam w lodówce. Hejtuj sobie dalej w bezpiecznym domku za szkiełkiem monitorka i popijaj mleczko co ci mamusia przyniesie
A filmik konkret, nie mówię, że murzyni są jacyś święci, ale fajnie popatrzeć na obalanie stereotypów
Założe się, że połowa tych rasistowskich komentarzy leci od gimbusów, które próbują zdobyć nędzne internetowe piwa, które są ich trofeami w życiu.
też sądzę, że aby utrzymać jakiś poziom tum, należałoby odejść od tych pedalskich już browarów, które może w epoce przedfejsowej były ok.
standardem dla użytkowników powinna być odpowiedź śmieszna bądz błyskotliwa. proponuję zamienić browara na murzyńską pałę, która leciałaby do wszystkich, którzy piszą coś głupiego, poniżej krytyki
+ np ranking najbardziej zruchanych, za głupotę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów