📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakby co to tłumaczę zdanie, które dzieci z przedszkola znają:
"Fuck me, stupid" - Oraj mną pole, głuptasku.
"Fuck me, stupid" - Oraj mną pole, głuptasku.
Myślałem że to filmik z podrywaczek...
i wlasnie beton bo sa ludzie ktorzy znaja jezyk maja wyksztalcenie wyzsze ( ale nie sa debilami) dla poprawy swojego wizerunku na rynku pracy maja zrobione rozne kursy(kierunkowe) a i tak dupa bo pracodawca pomysli za lebski wiec nie moze u mnie pracowac... albo male doswiadczenie zyciowe nie nadaje sie... i co i dupa albo sprzedawca w markecie albo stazysta w firmie za glodowa pensje (witamy w warminsko-mazurskim) "sorry za bledy lekko zerwany jestem:) _)
Zawód?
Dmuchacz mleczy.
Dmuchacz mleczy.
A tam pierdolicie, serial jest wyjebany. Ciężko znaleźć taki kwiat Polski w jednym serialu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów