20 metrów liny i lotnisko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Powiedz koledze, że mu się tłumik urwał bo ma chyba przytępiony słuch.
@Linekk
Rzeczywiście
ExpressKaszubski napisał/a:
Osoby, które zechcą zabawić się organizując kulig za samochodem, ciągnikiem lub quadem muszą liczyć się nie tylko z kosztownym mandatem, ale i punktami karnymi. - Wkrótce wchodzi w życie taryfikator, który za takie wykroczenie przewiduje pięć punktów karnych i do 500 złotych mandatu
Rzeczywiście
dotyczy to drug publicznych
Kurwa mać dróg nie drug! A dwa przez to jakieś gówno na obiektywie myślałem, że mi coś się do monitora przykleiło.
Ej, a ma ktoś jakiś link do filmu, jak ktoś na lotnisku też (rok temu chyba) ciągnął typa na sankach 160km/h? Było to jakieś Audi z quattro. Bodajże A6 C4. Jakieś szanse na odnalezienie? Bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę, a film zacny był!
Myślałem że wyjebie się, jakieś salto w powietrzu zrobi, a tu taki wał. Ni ma browca.
Po chuj sie czepiacie? tlumik ci sie nie podoba? za malo krwi na filmie? a pewnie nie jedna zrzeda predzej by sie zesrala niz pojechala na tych sankach.
kurwa, kulig samemu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów