Takim pozostawionym spadkiem w koncu nie kazdy moze się pochwalić.
To co ja o tym myśle:
Siema, pytanie wie ktoś co to za muzyka w tle? pozdrawiam
Ludzie TO NIE JEST Catboykami, który okazał sie pedałem , ujawnił to Gypsycrusader (Paul Miller) na telegramie pokazał zdjęcia catboya z jakimś transformatorem.
Gościu na na graniu to CodcomedyTJ robi na omegle to samo co gypsy. Generalnie wszyscy trzej wymienieni są aresztowani, gypsy i tj za to co robili na omegle a catboy podobno za pedofilie.
Ludzie TO NIE JEST Catboykami, który okazał sie pedałem , ujawnił to Gypsycrusader (Paul Miller) na telegramie pokazał zdjęcia catboya z jakimś transformatorem.
Gościu na na graniu to CodcomedyTJ robi na omegle to samo co gypsy. Generalnie wszyscy trzej wymienieni są aresztowani, gypsy i tj za to co robili na omegle a catboy podobno za pedofilie.
Warto dodać, że pedofilia w świetle prawa kraju w którym mieszka kami(podajże Australia) zaczyna się od 17 roku życia. Także pewnie miał na telefonie jakieś nudesy 16stki i go zgarnęli
Ludzie nie potrafią zrozumieć prostych działań matematycznych, czego od nich wymagasz? By rozróżnili akcent?
Łap piwko boś bystry!
BTW ; jeżeli to nie jest montaż, a spontaniczna, aczkolwiek gruntownie przygotowana sceneria to chapeau bas; TJ rozegrał to pięknie/