18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Moja cierpliwość się skończyła...
A................0 • 2021-08-13, 13:54
W San Pedro Garza García w Nuevo León kamera bezpieczeństwa uchwyciła moment, w którym kierowca został zastrzelony przez ochroniarza wewnątrz rezydencji. Obaj mężczyźni kłócili się, dopóki robotnik nie zaczął bić strażnika, który wyciągnął broń i strzelił.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
offduty 2021-08-14, 3:42 1
Debil przyszedł na strzelaninę z gołymi łapami
Zgłoś
Babosz 2021-08-14, 4:43 2
siwybis napisał/a:

A niby czemu? Parch wyskoczył z łapami i skończył w trumnie. Jak dla mnie wszystko skończyło się dobrze.

Gorzej jak zaparkujesz na chodniku i ktoś z bronią uzna, że wypełniasz definicję parcha, wyciągnie broń i cie ustrzeli.
Zgłoś
Zcarg 2021-08-14, 6:41
KissMyAsthma91 napisał/a:

Powinna, bo jak taki maniek z IQ rozgwiazdy wyskoczy ci z gnatem to masz szansę być szybszy i w obronie własnej go zajebać.
Poza tym, ogarnij sobie, że powszechny dostęp do broni i odpowiednie prawo daje świadomość ogółowi społeczeństwa- ten gość może mieć broń. I wówczas, gość włamujący się na twoją posesję ma świadomosć, że możesz na niego czekać z glockiem pod poduszką lub jakąś inną niespodzianką. I jest szansa, że się nie włamie bo będzie się bał.

Czego wy oczekujecie po pisiurkach ? Niewiem czy wiecie ale niedługo wejdzie ustawa gdzie Pusta łuska artyleryjska że zbita spłonka będzie podchodziła pod przestępstwo, wykopany pordzewiały zamek czy wysadzona po wielu nie lufa również traktowana jest jako broń, a wy tu mówicie o dostępie do współczesnej śmiechu warte! Politycy zaostrzają zasady bo wiedzą że ludzie są coraz bardziej wkurwieni i tak pętla się toczy i zaciska wokół tych starych komuchów.
Zgłoś
Tudeski 2021-08-14, 19:28 1
Gazownik napisał/a:

Mały paradoks. „ gość włamujący się na twoją posesję ma świadomosć, że możesz na niego czekać z glockiem pod poduszką”. I myślisz ze przyjdzie się włamać z nożem ?

To z nożami rozumiem, że się nie włamują? A jak włamują się z nożem to fajnie i przyjemnie czy co?

Zgłoś
6969xD 2021-08-16, 19:09
KissMyAsthma91 napisał/a:

Powinna, bo jak taki maniek z IQ rozgwiazdy wyskoczy ci z gnatem to masz szansę być szybszy i w obronie własnej go zajebać.
Poza tym, ogarnij sobie, że powszechny dostęp do broni i odpowiednie prawo daje świadomość ogółowi społeczeństwa- ten gość może mieć broń. I wówczas, gość włamujący się na twoją posesję ma świadomosć, że możesz na niego czekać z glockiem pod poduszką lub jakąś inną niespodzianką. I jest szansa, że się nie włamie bo będzie się bał.

Ale wtedy on sam wlamie sie z glockiem a ty nawet nie uciekniesz bo to cos do samoobronyu jest obusieczne juz woloe aby typ wbil do mnie z nozem bo przynajmniej mozna jakos uciec a tu moment i nie ma cie lub wygra lepszy a wlamywacz ma jeszcze efekt zaskoczenia i lipa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem