📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od takich gówien jest kwejk i jebzdzidy, a tu powinni być prawie same filmiki, dokumenty, historie itp rzeczy. I tak lepszy taki gość niż jakaś kudłata spierodolina. Ciekaw też jestem czy ktoś kto go wrzucił do neta tak samo śmieje się z niego w realu.
młody patoloplebs. do utylizacji.
Hah łapa w gipsie pewnie ziomkom naopowiadał że na zadymie złamał a z tyłu obok schodów widać prawdziwy powód. Gangsta dewasta
ta bo metale to brudasy ....
jebać biede sond i policje !
jebać biede sond i policje !
na wioche z tym
peja pierwsza komunia
pojade klasykiem: twarz nieskalana inteligencją
JP, JP na 100%!! Konus RPK, Tirówka MPK! Jebać sondy i policje!
Jak można na co dzień chodzić w ciuchach na WF? Znam kilku dresów (niestety) z osiedla i zawsze mnie bawi że potrafią chodzić przez kilka miesięcy w jednym dresie i tylko sezonowo je zmieniają.
Wytłumaczcie mi, proszę, jak można, do chuja psa zajebanego, chodzić w komplecie dresowym... BA, jak można kurwa chodzić w dresie RPK? Pierdole..
lepiej w takim jednolitym dresiku śmigać niż jak wy kurwy się w te rurki wciskacie, albo leginsy męskie i do szkółki zadowolony taki idzie
Holy Top (hulajnoga) na wypasie, leży za schodami. Pewnie na niej popierdala do szkoły i triki robi.
Zdrowo__pierdolnięty napisał/a:
lepiej w takim jednolitym dresiku śmigać niż jak wy kurwy się w te rurki wciskacie, albo leginsy męskie i do szkółki zadowolony taki idzie
lool, nawet dres z bólem dupy się wyłonił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów