📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Sam nie wierzę że to piszę...: WHOPA GANDALF STYLE !!! CHUJ!!!! Scena z bakaniem - browar zasłużony !!!
@tds1974 jesli to jest Twoja ulubiona scenka z filmu to Ci wspolczuje gustu chlopie...
Film słaby w ogóle kończy sie w najbardziej zajebistym momencie książka 1000 razy lepsza.
Przereklamowany film jak każdy teraz.
Kino schodzi na psy, może dlatego, że wielce oglądający w kinach mają za niskie zapotrzebowanie na naprawdę dobre produkcje, wychwalają i zachęcają do oglądania kiczy tylko dlatego, ze film był "drogi".
Spodziwałem sie naprawde czegos wciągającego jak Władca pierścieni i 3 godziny oglądania to było naprawde mało,a w hobbicie miałem dość po godzinie
Ork ma wyglądac jak ork a nie jak avatar, a potwory jak prawdziwe potwory
Przereklamowany film jak każdy teraz.
Kino schodzi na psy, może dlatego, że wielce oglądający w kinach mają za niskie zapotrzebowanie na naprawdę dobre produkcje, wychwalają i zachęcają do oglądania kiczy tylko dlatego, ze film był "drogi".
Spodziwałem sie naprawde czegos wciągającego jak Władca pierścieni i 3 godziny oglądania to było naprawde mało,a w hobbicie miałem dość po godzinie
juz wiem czemu oni wszyscy spier**alaja przed orkami, goniacymi goblinami i tym cwelem bialym orkiem
@KHAKER zdajesz sobie sprawę, że Hobbit to właśnie taka książka dla dzieci? Jackson właśnie ją "podrasował" w filmie.
miałeś szczęście, że Cie do zbiorczego nie wjebali
Sądząc po twoich komentarzach w tym forum, masz o wiele ciekawszy gust
Człowieku, zastanów się, napisałem co myślę, bo forum służy do wyrażania swoich opinii, więc nie ma w tym nic złego. Zdaje sobie sprawę z tego, że słowo pedał może ci się źle kojarzyć jeżeli filmikiem, który uważasz za warty pokazania innym jest czarny koleś który robi loda sadistic.pl/czekotubka-vt168641.htmcomments nie gratuluję orientacji i jeżeli to ciebie w jakiś sposób uraziło to możesz słowo pedał zastępować słowem gej lub homoseksualista jeżeli takie słowa mniej ciebie ranią...
Człowieku, zastanów się, napisałem co myślę, bo forum służy do wyrażania swoich opinii, więc nie ma w tym nic złego. Zdaje sobie sprawę z tego, że słowo pedał może ci się źle kojarzyć jeżeli filmikiem, który uważasz za warty pokazania innym jest czarny koleś który robi loda sadistic.pl/czekotubka-vt168641.htmcomments nie gratuluję orientacji i jeżeli to ciebie w jakiś sposób uraziło to możesz słowo pedał zastępować słowem gej lub homoseksualista jeżeli takie słowa mniej ciebie ranią...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów