kuriermakowski.pl/6423,Sielc-Nowy-Pijany-kierowca-spowodowal-wypadek-S...
kuriermakowski.pl/6423,Sielc-Nowy-Pijany-kierowca-spowodowal-wypadek-S...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pozdrowienia z Ciechanowa. No i zeby Was tam ktos chociaz nauczyl jezdzic....
No ciekawe, kurwa, jak miał nagrać ten filmik...
Mam nadzieje, że to, żeś wylądował w szpitalu (mam też nadzieję, że Cię w chuj bolało i że cierpiałeś i płakałeś z bólu, niedorozwoju) Cię czegoś nauczyło i nigdy więcej po alko nie będziesz prowadzić auta.
To, że filmik jest jego autorstwa nie znaczy, że wypadek jest jego autorstwa i że był tym najebanym kierowcą, ogaaaarnij sie. eeeee.
Wstawiać tu dowód swojej głupoty - i jeszcze artykuł gdzie jeszcze jest napisane, że kierowca był najebany.
Śmierć wszystkim najebanym kierowcom, byle ze sobą nie zabrali kogoś postronnego.
Banda debili wyraźnie nie umiejących czytać ze zrozumieniem...
"Film mojego autorstwa, Samochód to Audi 5000s 2.3E"
autor tematu kłamie , filmik został nakręcony przez moją osobe .
Wcale się nie dziwię, skoro kierowca został przetransportowany śmigłowcem i był w stanie "poważnym".
Co nie zmienia faktu, że nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby się chwalić czymś takim (to do autora tematu).
To, że filmik jest jego autorstwa nie znaczy, że wypadek jest jego autorstwa i że był tym najebanym kierowcą, ogaaaarnij sie. eeeee.
To po co podpisał temat "Moje Audi 5000s" ?
jestem ogarnięty, oglądam Dębskiego na bieżąco i cenię sobie jego rady.
Wstawiać tu dowód swojej głupoty - i jeszcze artykuł gdzie jeszcze jest napisane, że kierowca był najebany.
Śmierć wszystkim najebanym kierowcom, byle ze sobą nie zabrali kogoś postronnego.
Gratuluje umiejętności czytania ze zrozumienie pzdr!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów