Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
swistakos10 2016-08-19, 9:52
takie miejscowy powinny byc specjalnie robione w kazdym miescie co by takich z bierznikiem 10 letnim co przeglady robia u januszy aby tylko przyoszczedzic, bo auto przeciez jezdzi, wyeliminowac z ruchu drogowego co by zagrozenia nie stanowili.
Zgłoś
darnok112 2016-08-19, 10:47
Widziałem tam kilka naprawdę głupich reakcji (zaraz będzie że ciekawe co ja bym zrobił, o mnie się nie bójcie, umiem nauczyłem się przed swoim pierwszym razem takim i dzięki temu nic mi ani samochodowi nie jest)

Ale nie o tym, poślizgi na mokrej nawierzchni, piękna nowość, do tego nikomu nic się nie stało i gdzie ten filmik ląduje? jak sama nazwa wskazuje na sadisticu, do tego na głównej bo to sadystyczne w ciul. Na szczęście rok szkolny za niedługo się zacznie, może ten portal się trochę zmieni i nie będzie takiego szitu na głównej, chociaż wątpię bo w podstawówce niewiele jest nauki.

Kiedyś ten portal z godnością nosił swoją nazwę nie teraz
Zgłoś
Adamer 2016-08-19, 12:03
ano jeden uczestnic nie potrafi prawidlowo wyjsc z poslizgu... juz wiadomo dlaczego sa wypadki. totalne Zero
Zgłoś
noir 2016-08-19, 12:06
Glownie opony. Tam nik nie ciśnie pelnym ogniem zeby zamiatac az milo. Drugabsprawa to "nagumowany" asfalt. Po deszczu jest jak lodowisko. W szcz jest rondo akademickie, i efekty takie same.
Czy skrzyzowanie mieszka z wierzbowa. Maluchem latalem jak musk po Warszawie
Zgłoś
Taszar92 2016-08-19, 13:34
Dziwne, że Ci co tak szybko jeździli to ich nie zarzucało
Ale i tak najważniejsze że Bob Budowniczy dał radę!
Zgłoś
Ver0 2016-08-19, 13:57
Widać, że większość tutaj "riderow" którzy zadają debilne pytanie dlaczego tak się dzieje by robiło podobne piruety. Obym nie musiał spotkać was na drodze pajace ponieważ zagrażacie bezpieczeństwu.
Zgłoś
dejmen3 2016-08-19, 15:18 1
Najciekawsze jest to że tylko dwa auta z tylnym napędem zarzuciło, a reszta to poprzedni napęd
Zgłoś
dwakilo 2016-08-19, 16:12
Ten film powinien trwać maksymalnie minutę.
Zgłoś
Jackofspam 2016-08-19, 16:59
Miałem kiedys mietka w202 całe 1.8 wyjeżdzając z stacji przesadziłem i zrobił 720stopni po czym ustawił sie spowrotem na pasie tym co trzeba i z prędkościa 40km/h ciezko go było wprowadzić w poślizg ale jak widać da sie.
Zgłoś
kothletino 2016-08-19, 17:08
Jako ekspert przedniego rwania już wyjaśniam. Nie hamujemy robimy natomiast szybką kontrę i wrzucamy 2 bieg wpierdalając gaz w podłogę a kiedy auto zacznie odbijać w druga stronę po prostu puszczamy kierownicę dalej trzymając gaz w podłodze, wyprostuje się samo, dziękuję.
Zgłoś
~Velture 2016-08-19, 19:37
kothletino napisał/a:

Jako ekspert przedniego rwania już wyjaśniam. Nie hamujemy robimy natomiast szybką kontrę i wrzucamy 2 bieg wpierdalając gaz w podłogę a kiedy auto zacznie odbijać w druga stronę po prostu puszczamy kierownicę dalej trzymając gaz w podłodze, wyprostuje się samo, dziękuję.

Chujowy ekspert.
Będziesz kurwa wysprzęglać i wachlować biegami w trakcie poślizgu.
Jebnij się typie.

Jak w przednionapędówce tył ci ucieka to nie zmieniaj biegu tylko koryguj tor jazdy i dodawaj gazu aby przód, który trzyma trakcję, wyprzedził dupsko.

No chyba, że chodzi ci o pojebów co jadą 50-60km/h na 5 biegu przy tysiącu obrotów. To wtedy mogliby jebnąć redukcję.
No ale to ulica a nie rajd i kowalski a nie hołek.

Też miałem kiedyś przednionapędówkę i mi dupa uciekła w koleinach w zimę bo miałem szerokie opony to po prostu delikatna kontra i lekko gazu i wszystko ok.

Jestem jednak zdania, że na kursach na prawko powinny być maty wodne albo te kółka doczepiane z tyłu i kierowcy się uczyliby czegoś przydatnego a nie, że tylko na kursach doszkalających (płatnych).
Zgłoś
ojcieckogut 2016-08-19, 20:38

2 tygodnie temu miałem tam stłuczkę - przy 50-60 km wyrzuciło mnie z mojego pasa.

moja wina, bo nie dostosowałem prędkości do warunków na drodze, ale bądźcie czujni na tym odcinku jeśli mieszkacie w Łodzi lub przez to miasto przejeżdżacie - al. włókniarzy przy skrzyżowaniu z 11 listopada.
Zgłoś
gabriel0 2016-08-19, 23:24
Ja pierdole...
Jak można wyjebać obrót przód-pędem... Jeszcze tak z dupy bez żadnego specjalnego "młodzieńczego stylu".
Zgłoś
scanikwwo 2016-08-23, 1:15
@up całkiem normalnie. Odpuszczasz gaz w środku zakrętu, niedociążona dupa zaczyna sama tańczyć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem