po co się pieprzyć z 500+ jak wystarczy zakazać aborcji, rozwodów czy antykoncepcji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja uwielbiam walkę pomiedzy lewicą a prawicą, zupełnie jakby dwa bliźniaki się napierdalaly
nowynick napisał/a:
O ja pierdolę, pierwszy raz nie wyzywają mnie od lewaków...
Widać straciłeś partyjną czujność i musisz złozyć samokrytykę . Jak widać sam popadłem tez w lewicowe odchylenia bo nie ma mnie w tym szacownym gronie.
poligon6 napisał/a:
Ta masa niedługo zawita do Polski w ramach taniej siły roboczej. Umowy sa juz podpisane
Ja już u siebie we firmie szykuję dwa nowe wakaty...
Asystentka sekretarki i asystentka asystentki...
@Mottomi
Bardzo dobre rozwiązanie, kolonizacją kosmosu można załatwić 80% problemów ludzkości. Przeludnienie jest trochę mitem a jeśli damy przyzwolenie na eugenikę to bardzo możliwe, że skończymy z ręką w nocniku. Wystarczy, że jakiś debil sobie wymyśli, żeby robić często aborcje chłopcom bo patriarchat panuje, a to tylko w porównaniu do możliwości eugeniki pierdoła.
Teoretycznie ludzkość mogłaby skończyć z 2 podgatunkami ludzi, głupimi dronami i tymi myślącymi (jak w "Wehikule Czasu")
Bardzo dobre rozwiązanie, kolonizacją kosmosu można załatwić 80% problemów ludzkości. Przeludnienie jest trochę mitem a jeśli damy przyzwolenie na eugenikę to bardzo możliwe, że skończymy z ręką w nocniku. Wystarczy, że jakiś debil sobie wymyśli, żeby robić często aborcje chłopcom bo patriarchat panuje, a to tylko w porównaniu do możliwości eugeniki pierdoła.
Teoretycznie ludzkość mogłaby skończyć z 2 podgatunkami ludzi, głupimi dronami i tymi myślącymi (jak w "Wehikule Czasu")
nowynick napisał/a:
jak na razie spadła z 26 mln do 100+ w 50 lat
Obrazek
przyrost naturalny szedl w gore do momentu napierdalania w nich szczepionkami
Twoj wykres pokazuje dokladnie to o czy mowilem - przyrost naturalny zostal skutecznie ograniczony...
Zwracam sie do tepej masy niedojebanych gimbusów :
myslicie, ze to spoko ograniczac ludnosc 3ciego swiata szczepionkami?
Czy wiecie, ze porownując śmiertelnosc w POLSCE do poprzedniego roku liczba zgonow wzorsla 100% ?
Nie daje wam to do myslenia? Dalej napierdalajcie w minecrafta, fortnite i fife 19. Mocno sie zdziwicie za jakis czas...
Jak myslicie dlaczego na portalu takim jak jeb z dzidy prawie codziennie pojawia sie jakis mem wysmiewajacy antyszczepionkowcow?
Jak myslicie dlaczego po internecie lata tyle gówna o antysczepionkowcach bez zadnych dowodow i statystyk? a wszystko co zostalo wyliczone, zbadane idt jest negowane ?
smiejcie sie z antyszczepionkowcow do momentu jak dorosniecie i okaze sie, ze nie mozecie miec dzieci, lub wasze dziecko po szczepionkowym kombajnie stanie sie autystyczne. Pomyscie o wszystkich memach antyszczepionkowych jak np. wasze dziecko lub dziecko waszego brata/siosty lub bliskich znajomych stanie sie autystyczne...
pomyslcie wtedy, ze kiedys tak latwo przychodzilo wam krytykowanie tych "popierdolencow" zagrazajacych "normalnemu, zaszczepionemu spoleczenstwu"
Wspomnicie kiedys posta z sadola... zrobi wam sie kurewsko glupio.
poligon6 napisał/a:
Ta masa niedługo zawita do Polski w ramach taniej siły roboczej. Umowy sa juz podpisane
To bardzo szybko te umowy będą zrywane. W mojej obecnej pracy często muszę coś ogarnąć z Filipińczykami. Nie nazwę tego przyjemnością. Są tani i nic poza tym.
Ciekawostka: na początku roku, w ramach cięcia kosztów z firmy zwolniono jednego Niemca, w jego miejsce zatrudniając dwóch Filipińczyków. Pierdylion certyfikatów płynny angielski (i nie tak bełkotliwy jak u hindusów). Miało być szybciej i lepiej - a nie jest. Obecnie jest ich już 4(!) i nie są w stanie ogarnąć pracy robionej przez jednego Niemca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów