📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
KEMALINSKI napisał/a:
Czlowiek koń
Od razu człowiek....
A się sracie... dziwak no, ale co z tego? Wysławia się dobrze i z szacunkiem, konkretnie, słychać, że nie jakiś przygłup, jak jedyne co można mu zarzucić, to to, że dziwnie wygląda to naprawdę, nie jest źle. Ba, wolałbym takich na ulicy, zamiast naszych osiedlowych łebków.
Ty masz coś do koni że tak je obrażasz ?! Normalny jesteś ? Koń to piękne zwierze w porównaniu z tą parówą modyfikowaną genetycznie
Jaki ryj ...jabłko to na raz opierdoli
saddddddddddddddddddddddddddddfweqdccccccccccccccccccccccccccw
A ja myślałem, że już mnie nic nie zaskoczy...
Dobrze, że jest Sadol. Człowiek dowiaduje się jak mało w życiu widział
Dobrze, że jest Sadol. Człowiek dowiaduje się jak mało w życiu widział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów