18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Do sieci wyciekło nagranie, głośnej w ostatnim czasie sprawy, pobicia poznańskiego zapaśnika Dominika Sikory.
Jak widać, obraz przedstawiany przez media jest zgoła odmienny od tego co znajduje się na filmie.
Możemy zauważyć, iż pokrzywdzony najprawdopodobniej kłóci się z kobietą, zostaje przez nią spoliczkowany po czym mówi coś do napastnika i otrzymuje jeden, śmiertelny, cios.

Więcej informacji:
LINK RMF FM
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adam84lis 2020-02-11, 14:51
pozycja boczna kiedy osoba ma wyraźny puls i oddycha.
Zgłoś
zdun 2020-02-11, 14:56
Coyot30 napisał/a:

OneShootMan . W sumie to trochę mi szkoda typa który mu przyj***ł. Chwila słabości do naj***nego/natarczywego gościa i życie ma sp***olone.

A mi nie, ryzyko zawodowe. Nie chciało się nosić teczki..
Zgłoś
Tekos 2020-02-11, 15:03
Sonal napisał/a:

@Natrysk - nie wiem co ty pierdolisz - bo wszystkie doniesienie jakie ja kilka dni temu czytałem opisywały dokładnie to co TERAZ widzę na nagraniu, było to mniej więcej opisywane w ten sposób, że ofiara rozmawiała z kobietą. Była to rozmowa dosyć emocjonalna. Ofiara coś powiedziała do zabójcy - który zabił jednym ciosem i spokojnie się oddalił.
Od neandertalczyków nie ma co za dużo wymagać...

Ja z kolei przed obejrzeniem tego filmi o tym pobiciu, wiedziałem tyle, że zapaśnik miał sprzeczke w jakimś lokalu i, że jakiś typ dopadł tego zapaśnika gdy ten wracał do domu. Z informacji wynikało, że dostał przekope.
Zgłoś
eLzar 2020-02-11, 15:33 3
Pamietam jak dzis 2007 rok.
Kolega podjechal pod swojego brata pod klub by zabrac braciaka do domu. Lecz w pewnym momencie podszedl do niego pijany typek i kazal Lukaszowi ktory przyjechal zadzwonic po brata bo z nim ma do pogadania. Lukasz odmowil . Dostal jeden cios ktory spowodowal upadek na ziemie, a potem uderzenie glowa o kraweznik. Doszlo do zgonu.

Sprawca dalej poszukirwany interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2011-03-07/sprawca-smiertelnego-pob...
Zgłoś
uki1 2020-02-11, 16:12 1
klub 22 ? pani z szatni ?
Zgłoś
arkadiomorelas94 2020-02-11, 16:15
Co jak co ale piwa szkoda...
Zgłoś
Alonso 2020-02-11, 16:35 2
Czyli jednak boks lepszy niż zapasy.
Idę trenować boks.
Zgłoś
Emilian89 2020-02-11, 16:44 4
coincrush napisał/a:

I dlatego też jak widzę kolesia piorącego laskę obstawiam ile czasu panna wytrzyma w ringu. Dlaczego? Kilka lat temu namiętnie reagowałem na zachowania patologiczne (nie ukrywajmy, typ napierdalający laskę to mały fiutek, któremu kreska z wódzią namieszała w neuronach). Napierdalam się z typem a panna narobiła takiego larma, że jej typa zaatakowałem, że chciałem mu dziesionę zrobić a ją uprowadzić i kto wie co jeszcze. W bonusie podła kurew wezwała psiarnie i zwaliła winę na mnie. Mnie zawinęli jak jakiegoś rozbójnika, dupę uratowała mi tylko kamerka osiedlowego wielkiego brata. Srania, latania, tłumaczenia - gra nie warta świeczki. Mentalność orzeszka....

Też tak robiłem jak Ty ;] przykład moja siostra pomogłem jej , patusik z którym się wozi nadal okładał ja dostał wpierdol ode mnie i co ;] matka mnie z domu wyjebała i wzięła pod dach te skurwysyny ;] ( moja siostra ma 44 lata baba bita bedzie bita i tak zostanie mentalnosc spierdolenia spolecznego sieglo gruzu jaki ma w glowie a jest pania pedagog niemieckiego ;] po paru fakultetach niby inteligetna a jednak pizda ;] )
Zgłoś
maly-boy 2020-02-11, 16:51 4
Coyot30 napisał/a:

OneShootMan . W sumie to trochę mi szkoda typa który mu przyjebał. Chwila słabości do najebanego/natarczywego gościa i życie ma spierdolone.

Chuja szkoda. Poczytaj sobie w necie kim była ta spierdolina umysłowa. Siedział już nieraz. Z ryja typowy psychol.
Zgłoś
zerwikaptur 2020-02-11, 17:46 1
Coyot30 napisał/a:

OneShootMan . W sumie to trochę mi szkoda typa który mu przyj***ł. Chwila słabości do naj***nego/natarczywego gościa i życie ma sp***olone.[/

Jeśli prokurator bądź obrońca wniosą o dołączenie nagrania do akt sprawy jako dowód w obronie oskarżonego to biorąc pod uwagę ze sędzia będzie obiektywny i uczciwy wyda stosunkowo łagodny wyrok .
Niewątpliwie doszło do przestępstwa ale jego zamiar,znaczenie,skutki są tu decydujące .
Jeden niefartowny strzał i gość umarł .
Nieumyślne spowodowanie /Bujka ze skutkiem śmiertelnym - 8 lat realnego wyroku a faktycznie max 3-4 lata wiezienia .
Gozej ze siedzi w papierach dłużej wyrok i psuje zycie

Zgłoś
Wiewór 2020-02-11, 17:47 5
Pobicie czy bójka kończące się śmiercią ofiary to po prostu zabójstwo. W krajach cywilizowanych nie ma takich śmiesznych tworkow prawnych.
Zabójstwo to zabójstwo.
Na filmiku ewidetnie widać że agresor go jebnal z zaskoczenia i bez powodu. Powinien garowac za morderstwo. Jak można jebnać pijanego tak po prostu za to że coś pierdoli pod nosem? Myślał że zaimponuje tym szonom?
Zgłoś
Strzalka34 2020-02-11, 17:57 1
Coyot30 napisał/a:

OneShootMan . W sumie to trochę mi szkoda typa który mu przyj***ł. Chwila słabości do naj***nego/natarczywego gościa i życie ma sp***olone.

Ten gosc to dobra sfołocz... Bodajze w 2017 latal navpsny najebany czy huj go tam wie co jeszcze po miescie rozpierdalal samochody a jak policja przyjechala to wyrwal broń policji(nie cisnac po nich bo w tym kraju nie moga jej uzywac to taka atrapa) i odal kila strzalow w ziemie czy gdzies tam.... Wiec gosc do imbecyl na sterydach i dobrze ze pojdzie siedziec mam nadzieje ze przynajmniej na 25 lat.
Zgłoś
Raflik 2020-02-11, 18:32 4
Gościu był nawalony w dodatku trzymał piwo w prawej ręce, jak upadał to zahaczył o tą lalunie z prawej strony i to ona jest WINNA bo jako ostatnia go dotknęła czyli przyczyniła sie do śmierci
Zgłoś
ritu4l 2020-02-11, 18:43 1
Te olgierdy to same gangusy. Wielu byków na bramce już przyzwyczaiło się bić otwartą ręką nie pięścią.
Zgłoś
T................y 2020-02-11, 19:23
diouf89 napisał/a:

ta kobieta to takie typowe imprezowe kuriwsko, daje dupy na zmiane ochroniarzom i czuje sie Pania Wsi, zaczepia , policzkuje,szuka awantury bo potrzebuje atencji , wie ze stoja za nia ochorniarze , kltorzy w razie awantury sie za nia wstawia i on wtedy czuje sie spelniona.

Skąd wiesz jaka jest ta kobieta, bo nie wynika z nagrania? Jest jakaś afera, poległy "zapaśnik" zamiast odpuścić, to kozaczy jeszcze. Pewnie bez powodu w mordę od osiłka nie dostał, nie wiadomo co mu powiedział.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem