📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
govinem napisał/a:
wyczajcie to ze jakby ktos tam mial nawet rewolwer, to nawet nie musi atakowac, ale sie schowa za winklem i juz jest bezpieczniejszy, napastnik nie moze od tak sobie wbic i biegac po budynku bo za kazdego winkla moze poleciec kula.
ale lewackie spierdoliny i tak beda wylwac swoje zale.
Gdyby nie rozbrojone społeczeństwo, to zamachy by się nie powiodły. Bo jeśli w tłumie, załóżmy 100 osób przynajmniej 3 mają broń, to już to jest przewaga nad muslimskim ścierwem. Które w pojedynkę otwiera ogień. Ale niestety jest tak jak piszesz. Tak zwane lewaki, doprowadzają do tego typu sytuacji, poprzez swoją nędzę umysłową.
Ogólnie to jak na takie mega zamach to słabo im to wyszło biorąc pod uwagę efekt zaskoczenia, broń i ilość zaangażowanych. Sam Breivik stuknął prawie 80 a tu 132 osoby i kilku/kilkunastu zamachowców. No ale widać ci islamiści są za głupi i chuja się znają na taktyce.
U nas w Lidlach bywa gorźniej
kurwa jebany baran zamiast złapać za rękę kobietę to sam spierdala jak spłoszony struś. Kurwa francja i ich białe flagi, a sie kurwy dziwią potem, że się z nich śmieją. I nie chodzi mi o fakt spierdalania, bo każdy bezbronny by tak postąpił, no ale kuuuuurwa zostawił ją na pastwę losu
kacaraba napisał/a:
Jeśli ktoś ma wiedzę, Ty jej nie masz wnioskuję po komentarzu, to dlaczego ma się nią nie podzielić? idź przeglądaj kwejka.
Mają wiedzę? Chyba z wikipedii. Moja wiedza? Cóż powiedzmy że mam trochę wiedzy i trochę doświadczenia i... na tym poprzestańmy;)
Wytłumaczcie mi jedno, bo nie rozumiem. Powiedzmy jestem ciapackim terrorystą, który chce zabić jak najwięcej osób. Jestem w Paryżu, jest piątek wieczór. Jest tam milion zapewne dyskotek, gdzie bawiło się od cholery ludzi, a ci wybierają jakąś knajpkę na zadupiu gdzie są 4 osoby.
Lub inna sytuacja. Mają na sobie te bomby, wiedzą że i tak mają zginąć, to teoretycznie powinni wejść do knajpy strzelać, wyjść iść do kolejnej dalej, tam też strzelać i mogli by zapewne robić tak długo, a w razie czego się wysadzić. A nie wchodzą zabijają 5 osób i się wysadzają.
Nie rozumiem ich logiki działania ? Pojmuje to ktoś ? Choć dobrze się stało, ze z myśleniem nie mają na szczęście za wiele wspólnego.
Lub inna sytuacja. Mają na sobie te bomby, wiedzą że i tak mają zginąć, to teoretycznie powinni wejść do knajpy strzelać, wyjść iść do kolejnej dalej, tam też strzelać i mogli by zapewne robić tak długo, a w razie czego się wysadzić. A nie wchodzą zabijają 5 osób i się wysadzają.
Nie rozumiem ich logiki działania ? Pojmuje to ktoś ? Choć dobrze się stało, ze z myśleniem nie mają na szczęście za wiele wspólnego.
Rzeczywiście, w Ameryce, zwłaszcza w co bardziej konserwatywnych stanach to ludzkie skurwiałe ścierwo nie zdążyłoby nawet zarepetować kałacha a już kilka gnatów miałoby w siebie wycelowane. Jakby zaczęło strzelać, to by je kurwa ogolili do kości kanonadą w ułamku sekundy.
Nie ma co, nam trzeba się zbroić i zacząć odwiedzać strzelnice, Panie i Panowie.
Nie ma co, nam trzeba się zbroić i zacząć odwiedzać strzelnice, Panie i Panowie.
Kooondor2000 - ci idioci chcieli wbić na stadion i tam zrobić dym, a że nie wiedzieli iż będzie tam prezydent i wzmocniona ochrona to nie udało im się dostać i zaczęli latać z kałachami i granatami gdzie popadnie. Strasznego pecha mieli ludzie na tym koncercie.
Trza przyznać, że barmanka cały czas ogarniała sytuację. Zimna krew.
lemon1988 napisał/a:
Jak by każdy miał dostęp do broni ten pajac by długo nie pobiegał, a jak dostęp do broni mają tylko przestępcy to mamy co mamy
Jakby każdy miał dostęp do broni to byłoby w chuj więcej truchła na ulicach bo każdy debil mógłby sobie kupić klamke w sklepie jak dopalacze i napierdalać do kogo mu się podoba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów