Ogólnie ludzie wiedzą...
Oni nie wiedzieli...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Zalewa gówno przez lewe wizy, póki granice są otwarte, wszyscy jadą na zachód, bo lepsze zasiłki. Zobaczysz, jaka jazda będzie jak nam granice zamkną przez akcje z wizami i nagle sie okaże, że PiS sprowadza setki tysiecy ciapatych
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.
Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.
Czy tutaj chodziło o wyraz "realised". ? Translator tak to przetłumaczył?
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.
Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.