18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ogólnie ludzie wiedzą o tym, że sprzęt ze sklepu apple zdalnie się namierza oraz blokuje.

Ogólnie ludzie wiedzą...

Oni nie wiedzieli...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
toniemojekonto 2023-09-27, 23:43
Ameryka skończy prędzej czy później z wojną domową.
Zgłoś
Siriuz 2023-09-28, 0:34 1
spike2222 napisał/a:

Zalewa gówno przez lewe wizy, póki granice są otwarte, wszyscy jadą na zachód, bo lepsze zasiłki. Zobaczysz, jaka jazda będzie jak nam granice zamkną przez akcje z wizami i nagle sie okaże, że PiS sprowadza setki tysiecy ciapatych

No więc mamy PiS, który ściąga imigrantów choć mówi, że tego nie robi, oraz KO/PO, które krytykuje PiS za postawę antyimigracyjną, i że powinniśmy przed szereg wyjść w kwestii kwotowego przydziału imigrantów w EU. I na ten parszywy zestaw niedługo zagłosuje poraz kolejny 8 na 10 Polaków i tak samo jak Amerykanie sami sobie zasłużymy na to gówno które spłynie.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
buszujacy 2023-09-28, 3:29
CzerstWybut napisał/a:

Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.

ale to samo dzieje sie u nas i ma swoją nazwe, negroidyzacja europy. Sprowadzanie roszczeniowych czarnych i wywoływanie w nich poczucia niesprawiedliwości społecznej i pogardy dla naszej kultury. Jest to etap szerszego konstruktu nowoczesnej polityki inżynierii społecznej przeprowadzanej przez korporacje i najzamożnijszych tego świata, które z premedytacją doprowadzają do rozpadu ładu w białym świecie. Więc APPLE wpspierając terrorystyczne BLM samo prowokuje takie wydarzenia. i powiedzmy sobie otwarcie za tym wszystkim stoją ... nieprzypadkowe osoby o sciśle określonym pochodzeniu i nienawidzące wszystkich innych ludzi na świecie
Zgłoś
julek1947 2023-09-28, 6:56
Ludzie wiedzą, małpy nie.
Zgłoś
grzmot 2023-09-28, 7:24
Czy tutaj chodziło o wyraz "realised". ? Translator tak to przetłumaczył?
Zgłoś
alucard321 2023-09-28, 8:09
Za dobre zachowanie należałoby rozdać tam banany z polonem. Chuj w dupę Apple.
Zgłoś
Anorchis 2023-09-28, 9:05 2
CzerstWybut napisał/a:

Ciekawe ile jeszcze potrwa ten amerykański czarny sen, kiedy jebnie cierpliwość ludziom, firmom, ubezpieczycielom. Czarny gównogang zawsze rozrabiał ale po wygranu wyborów przez dziadka mam wrażenie jak by naprawde dziadkowie sie opiekowali niesfornymi dziećmi które robią co im sie podoba.

RPA tez było kiedyś krajem mlekiem i miodem płynącym. Białym żyło się fantastycznie, murzynom trochę gorzej, ale mieli pracę, nikt z głodu nie umierał. Był spokój. RPA mogło wykarmić cała Afrykę. Później celowo to zniszczono. Czarni przejęli farmy i fabryki, ale zarządzać tym nie potrafią. Biali są dożynani, czarni zaczynają głodować, kraj popada w ruinę.
Z USA będzie podobnie, z tą różnicą, że ludzie utworzą gdzieś białą enklawę, gdzie bedzie można spokojnie żyć
Zgłoś
~Velture 2023-09-28, 10:22
grzmot napisał/a:

Czy tutaj chodziło o wyraz "realised". ? Translator tak to przetłumaczył?

Tytuł tematu na sadolu ma ograniczenie ilości znaków. Pierwotnie miało być kiedy zdasz sobie sprawę ale się nie mieściło.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
leonfun 2023-09-28, 11:31
Cytat:

Oni nie wiedzieli...

Bo to nie są ludzie?
Zgłoś
Caanonierka 2023-09-28, 19:05
CzerstWybut napisał/a:

Sprawiedliwość dziejowa!Za Jałtę!Niech ich zajeżdżą do ostatniej kropli gumożujskiej krwi!Zwłaszcza demokratów!to kryminaliści!
Zgłoś
donkapusta 2023-09-28, 20:05
Jeszcze ich pozwą za rasistowską blokadę sprzętu.
Zgłoś
JohnyByrd 2023-09-30, 21:04
CzerstWybut napisał/a:

Czekam z niecierpliwością aż jebnie. Tyle kontentu na Sadola będzie, że będzie trzeba brać urlop z tyrki by to wszystko obejrzeć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów