📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ja tam też nie wiem co w tym rysunku jest takiego, że jest dla myślących.
Chyba, że masz na myśli sytuację, w której idziesz do sklepu i masz na półce monstera, ale wiesz że jest kurewsko słodki i wtedy wysilasz mózgownicę i dochodzisz do wniosku, że nie masz jednej marki a rynku i możesz sobie kupić coś o innym smaku, a podobnym działaniu.
Chyba, że masz na myśli sytuację, w której idziesz do sklepu i masz na półce monstera, ale wiesz że jest kurewsko słodki i wtedy wysilasz mózgownicę i dochodzisz do wniosku, że nie masz jednej marki a rynku i możesz sobie kupić coś o innym smaku, a podobnym działaniu.
Kurwa.. 10 koncernów decyduje o tym co będziemy wpierdalać/pić czy co tam jeszcze, jest to straszne zagrożenie bo oni decydują co znajdzie się na półkach w sklepie. To co kupujesz wszystko jest od nich.
Wystarczy wypuścić w obieg żarcie naszpikowane jakimś chujstwem które za jakiś czas wywoła chorobę, a koncerny farmaceutyczne wymyślają leki na te choroby. Wszystko się ładnie układa.
Jesteśmy hodowani jak świnie tyle, że w innym korycie ...
Wystarczy wypuścić w obieg żarcie naszpikowane jakimś chujstwem które za jakiś czas wywoła chorobę, a koncerny farmaceutyczne wymyślają leki na te choroby. Wszystko się ładnie układa.
Jesteśmy hodowani jak świnie tyle, że w innym korycie ...
Już kurwa bez przesady.
Jak sobie kupię kurczaka w miesnym pod blokiem, ziemniaków u Bożeny w zieleniaku, bepowera z biedry, Żytnią, i zagryze to ogórkiem z piwnicy, to który koncern mnie wtedy kontroluje?
A żarcie jest cały czas naszpikowane różnym chujstwem. Kogo to obchodzi. Ważne, że smakuje to się wpieprza.
Jak sobie kupię kurczaka w miesnym pod blokiem, ziemniaków u Bożeny w zieleniaku, bepowera z biedry, Żytnią, i zagryze to ogórkiem z piwnicy, to który koncern mnie wtedy kontroluje?
A żarcie jest cały czas naszpikowane różnym chujstwem. Kogo to obchodzi. Ważne, że smakuje to się wpieprza.
hpiotrekh napisał/a:
Ja tam też nie wiem co w tym rysunku jest takiego, że jest dla myślących.
Wlasnie dlatego napisalem ze dla myślacych. Ty i pozostala reszta nie zrozumie tego zeby chuj na chuju stawal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów