Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak, ładować cały majątek w jeden, konkretny interes a potem dziwić się, że brakuje kasy - zajebista przedsiębiorczość. A kto nie odłożył pieniędzy na czarną godzinę? A kto nie szuka innych źródeł dochodu? Niech babka się wypłacze, ochłonie i szuka innego źródła utrzymania zamiast pierdolić, że rząd zły. Na tym polega przedsiębiorczość. Czasem nie wychodzi, trudno. Stękanie, że rząd zły to marnowanie czasu. Można w to miejsce pomyśleć co zrobić.
nie oceniaj przedsięboirców w taki sposób, bo brzmi jakbyś wrzucał wszystkich do jednego worka,
nie każdy zna się, lub zwyczajnie nie nadaje się do prowadzenia własnej działalności
często jest tak, że ktoś zakłada własną firmę, wierzy młody w sukces, co często oderwane jest od rzeczywistości,
a potem rozczarowanie i obwininianie innych, ale nie siebie
dwa tygodnie gadali o zamknięciu cmentarzy,jednak janusze biznesu postanowili ubić interes życia ;)jednak nie pykło,teraz płacz,nawet mi ich nie żal
Tak debilu pisowski. Kupili znicze dwa dni temu a kwiaty posadzili w piątek. A w drodze na cmentarz mieli dzwonić do urzędów miast i gmin i załatwiać za flache samogonu pozwolenie na stragany przy cmentarzach.
W pisowskim elektoracie jest gorzej z IQ niz myślałem. Sytuacja dramatyczna. IQ suskiego to norma.
Ps. Po pierwszym lockdownie PiS mógł napisać plan z harmonogramem, żeby nie dochodziło do takich sytuacji. Oczywiście nie znaleźli czasu bo musieli się zajmować rzeczami ważnymi jak podatek od deszczu, netflixa, aborcja czy zakup nowych limuzyn.
Dla nich pozbawić ludzi dochodu to jak splunąć. Im nic nie braknie. Zachowują się jak siły okupacyjne na zdobycznym terenie. Pała za sobą wszystko a później przychodzi lejtnant z hołota i zabierają ludziom ostatnia chuda kozę...
Wiecie, że dzięki PiS mamy więcej aut rządowych niż karetek w całej Polsce? A PiS właśnie rozpisał przetarg na kolejne... Oczywiście auta rządowe.
Także oglądacie dalej Tvpis i śpijcie spokojnie. Jest zajebiście.
Jarek wpadł w takie narcystyczne samouwielbienie, że myślał, że może wszystko.
Się kurwa pomylił. Zafundował upadek PiS.
nic takiego nie mowili. wyciagneli to dopiero ze 2-3 dni temu?
Mówili tylko trzeba słuchać radia, czytać gazety. A jeżeli słyszeli że są takie plany, to rządza zysku wygrała nad rozsądkiem, co zrobić. Trąbili o tym już 2 tygodnie temu., decyzji jeszcze nie było ale każdy sprzedawca mógł wziąć pod uwagę że mogą to zrobić - mogli zakupić mniej towaru lub wstrzymać się całkowicie do decyzji.
dwa tygodnie gadali o zamknięciu cmentarzy,jednak janusze biznesu postanowili ubić interes życia ;)jednak nie pykło,teraz płacz,nawet mi ich nie żal
Sebiks - taki kwiat rośnie pół roku ---> jak zapewniał Morawiecki ---> "nie ma się czego bać"
nic takiego nie mowili. wyciagneli to dopiero ze 2-3 dni temu?
Co za głupoty wypisujesz? Od dawna mówili, żeby iść na cmentarz w innym terminie niż święto, cały czas wymyślają nowe obostrzenia, wystarczy pomyśleć, to nie jest trudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów