Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest tak zwana tresura, a zarazem skłócenie jeszcze bardziej ludzi, żeby nie mogli się zjednoczyć.
Ogólnie, jedynym ratunkiem dla kraju to ludzie, którzy jednoczą się co roku 11 Listopada, czyli prawdziwi patrioci.
To jest akcja globalna, testują wytrzymałość ludzi i podatność na propagandę.
To jest tak zwana tresura, a zarazem skłócenie jeszcze bardziej ludzi, żeby nie mogli się zjednoczyć.
Ogólnie, jedynym ratunkiem dla kraju to ludzie, którzy jednoczą się co roku 11 Listopada, czyli prawdziwi patrioci.
Patriotyzm raczej z czegoś też wynika. Raczej to nie polega na sytuacji, że rodzisz się na skrawku ziemi i jest on dla Ciebie wartościowy. Ciężko w tych czasach być patriotą. Prawdziwi patrioci teraz to powinni chyba bronić Polskę przed Polakami.
Nie ma ma większej januszerii w tym kraju niz chryzantemowa mafia
Jebać was pierdolone janusze.
Wypowiedziec wojne to mozesz swojemu pedziowi Paulinko , juz niedlugo Paulinko , juz nioedlugo......
nic takiego nie mowili. wyciagneli to dopiero ze 2-3 dni temu?
Przecież to można było przewidzieć...
Uprzedzając niezadowolenie stulejarzy ... Jebać PiS.
Nic nie jest idealne na tym świecie, a przede wszystkim coś co jest tworzone przez człowieka. Nie ma rządu który każdemu by dogodził, zawsze będzie ktoś komu się coś nie spodoba. Dla zjebów jedno takie niezadowolenie to wyznacznik tego jaki jest rząd... Niektóre małpy mają wyższe iq.
Ja to się kurwa zastanawiam. Z jednej strony niezły biznes. Pół roku nic nie robisz, sprzedajesz kwiatki i znów nic nie robisz. Bo jesteś zarobiony. Z drugiej zaś strony jak ktoś prowadzi działalność i z tej działalności nie może odłożyć na czarną godzinę żeby np. przeżyć chociażby 3tygodniowy lockdawn to wydaje mi się że musi wziąć się za co innego.
Uprzedzając niezadowolenie stulejarzy ... Jebać PiS.
najłatwiej gadać głupoty nie mają bladego pojęcia o tym, o czym się mówi. Pół roku nic nie robić, rozpędź się i pierdolnij w pierwszy, lepszy mur.
Pół roku nic nie robisz, sprzedajesz kwiatki i znów nic nie robisz.
Raczej hoduja tez inne kwiaty np. pelargonie w miedzyczasie. Kazdy kwiatek ma swoje miesiace popularnosci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów