Gorąco polecam, osoba zaburzona psychicznie odsiadująca wyrok, opowiada o sexie z martwą kobietą itp. Prawdziwy sadol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:20
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nie bierzcie zakładników bo wkroczy człowiek pająk.
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w zasadzie mozna się smiać z tego ze jak sam powiedział "ruchał trupa " bo to jednak sadistick ;-)Ale kurwa naprawde wierzyc sie nie chce że przewaznie taki jebany zwyrol dostanie zółte papiery i za kilkanascie lat wychodzi z wariatkowa na wolnosc.Widac ze jest chory ale zycze skurwielowi zeby dostał dozywocie i zeby byl ruchany w dupe do usranej starosci .
ogladalem wszystkie odcinki i ten na tym to najabrdziej zryty jeszcze bylo dobre jak gosciu zarazal hivem
Ahh ta propagandowska telewizja...
Podziwiam tego reportera, że siedzi z nim twarz w twarz w odległości pół metra. Sam jego wzrok jest tak popierdolony, że wolałbym wywiad przeprowadzać z odległości 5 metrów i gość musiałby być skuty i unieruchomiony.
- Nie przeszkadzało Panu, że ona nie żyje?
- Nie, nie przeszkadzało, jeszcze ciepła była
Nie wierze, jak z kawałów
- Nie, nie przeszkadzało, jeszcze ciepła była
Nie wierze, jak z kawałów
Leszek Pękalski jak niewielu z was wie z więzienia powinien wyjść w 2017 roku.
Więc radzę unikać lasów, a jeżeli chodzi o damską część sadola, to gdy napotkacie na drodze osobnika podobnego do:
to albo spierdalajcie, albo dajcie dupy.
Więc radzę unikać lasów, a jeżeli chodzi o damską część sadola, to gdy napotkacie na drodze osobnika podobnego do:
to albo spierdalajcie, albo dajcie dupy.
Kurwa, jaki zwyrol o.O
nie przeszkadzalo, jeszcze ciepla byla i chuj
tacy psychole to są tchórze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów